🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Deathadder v3 pro mouse geldi kullanılmış mükemmel yazıyordu sol tuşta geçmeyen leke var onun dışında bi sorun çıkmadı kutu hasarı yoktu bilginize.
tuzu biberi oda hayırlı olsun hocam

Kullanılmış ikinci el klavye mouse kulaklık gibi hijyen gerektiren ürünleri nasıl alıp kullanabiliyorsunuz anlamıyorum. Hayatta dokunamam valla..
o zaman ikinci el araba, telefon vs de alınmaz hocam :D

Ona pek inanamıyorum dün mükemmel durumda razer blackwidow v4x aldım kelepir kutusunda off-road yapmışlar ama ürün temizdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün altın gündü bu gün bronz günü son günden umudum var benim son gün alev atarız bence
Herhangi bir amazon savunucusu: sen klavyenin off road modelini almışsın amazonla alakası yok

Kullanılmış ikinci el klavye mouse kulaklık gibi hijyen gerektiren ürünleri nasıl alıp kullanabiliyorsunuz anlamıyorum. Hayatta dokunamam valla..
Üfff hem de nasıl sürekli 2. El alıyorum dezenfektanla silip kullanıyorum sonra cüzdanıma bakıp arkama yaslanıyorum

Amazon depoda gelen ürünlerin kutuları savaş görmüş gibi gelebiliyor gerçekten onu savunmanın bir anlamı yok bence msi monitörün kutusunu atayım birazdan gülelim :kekw:
Bende benim hariciyi atardım da kargocu yurdun etrafını tavaf ediyor geçen ki yan sokaktan meydana kadar(15dk uzağa) gitmişti

Philips Evnia monitörünü alan ve kargoya verilen var mı yada farklı bir monitör almış olupta kargoda olan?

XG27ACS monitör az önce elime ulaştı. Her ne kadar "Kullanılmış - Mükemmel" kondisyonda olduğu belirtilse de, panel yüzeyi korkunçtu. Jelatinleri dahi duran ürünün panelini harita gibi çizip iade etmişler, amazon'un bu gibi ürünleri iade almayıp reddetmesi gerekir.

Bir daha da denemem, rezaletti.

Son düzenleme:
Üfff hem de nasıl sürekli 2. El alıyorum dezenfektanla silip kullanıyorum sonra cüzdanıma bakıp arkama yaslanıyorum

Bende benim hariciyi atardım da kargocu yurdun etrafını tavaf ediyor geçen ki yan sokaktan meydana kadar(15dk uzağa) gitmişti
Yok benim siparişim geçen hafta geldi dün aldıklarımızdan değil. Ukrayna rusya sınırından gelmiş olabilir :kekw:

Ekler

• Screenshot_8.webp
    Screenshot_8.webp
    56.5 KB · Hit: 169
Amazon depoda gelen ürünlerin kutuları savaş görmüş gibi gelebiliyor gerçekten onu savunmanın bir anlamı yok bence msi monitörün kutusunu atayım birazdan gülelim :kekw:
At bakalım hocam hangi meydan muharebesi yapılmış kutuda onu aydınlatalım fjcjhdbd

Ona pek inanamıyorum dün mükemmel durumda razer blackwidow v4x aldım kelepir kutusunda off-road yapmışlar ama ürün temizdi

Dün altın gündü bu gün bronz günü son günden umudum var benim son gün alev atarız bence
olm param yok ya :D mt 2 de paran biter kelepir item pazara düşer çekemezsin ya aynısını yaşıyorum şuan

XG27ACS monitör az önce elime ulaştı. Her ne kadar "Kullanılmış - Mükemmel" kondisyonda olduğu belirtilse de, panel yüzeyi korkunçtu. Jelatinleri dahi duran ürünü harita gibi çizip iade etmişler, amazon'un bu gibi ürünleri iade almayıp reddetmesi gerekir.

Bir daha da denemem, rezaletti.
maalesef şansa bağlı sıfır gibi üründe gelebilirdi. Ben bu ürün durumuna pek inanmıyorum

Geri