kulak içi kulak üstü,gaming headset?İndirimini takip et dediğiniz ürün var mı? Kablosuz kulaklık arıyordum
kulak içi kulak üstü,gaming headset?İndirimini takip et dediğiniz ürün var mı? Kablosuz kulaklık arıyordum
cloud 3 wireless e ara ara stok geliyor ben henüz yakalayamadım ancak durumu şüpheli savaş görmüşte gelebilir sıfırdan farksızda gelebilir tamamen şansİndirimini takip et dediğiniz ürün var mı? Kablosuz kulaklık arıyordum
Cloud 3 wireless takip edebilirsin, nova 5 nova 7 bakabilirsin.İndirimini takip et dediğiniz ürün var mı? Kablosuz kulaklık arıyordum
ben alamadım çok çabuk gitti dün sanki daha uzun durmuştu ama dün de asusu alınca almadım abartmamam gerekiyordu açıkçasıİki gündür it gibi takip ediyorum bu monitörü düşsün diye 30 dk duşa girdim kaçmış![]()
Bende çok düşündüm onu ama rakipler 20k iken bu 4-5k düşündürüyor hala.hava temizleyici aldım pişman olmam inşallah.Levoit H13 HEPA Hava Filtresi Hava Temizleyici, 40 m2 Odası için Cadr 187 m3/s, Zamanlayıcılı, Sessiz Uyku Modu, Beyaz : Amazon.com.tr: Mutfak
Levoit H13 HEPA Hava Filtresi Hava Temizleyici, 40 m2 Odası için Cadr 187 m3/s, Zamanlayıcılı, Sessiz Uyku Modu, Beyaz : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Dün bir arkadaş 50k lık soundbarı 13 e aldım diyordu hangisi bulamadım bir de 50k ya soundbar mı olurSoundbar alacam kafaya koydum yav
Valla aldım gitti en kötü iade olur ya.Bende çok düşündüm onu ama rakipler 20k iken bu 4-5k düşündürüyor hala.
gaming hocamkulak içi kulak üstü,gaming headset?
Hocammm kaptırma kendinileviatahnı alıp almamakta kararsızım fiyat iyi de ihtiyacım yok
Öğrenci ya da kamu çalışanı varsa sıfırı 24 binİki gündür it gibi takip ediyorum bu monitörü düşsün diye 30 dk duşa girdim kaçmış![]()
bu masanın fiyat politikası çok kötü bi ara 8 bine satılıyodu sonra 6 5 4 3.5 en son 3 e mi ne düşmüştü hsafhhaNormal fiyatı 5 bin mi. Valla masam olmasa alırdım. L istiyordum ama yeni eve geçersek seneye artık.