Bende bekliyorum hocamAirpods pro 2 gelir mi
Bende bekliyorum hocamAirpods pro 2 gelir mi
Bende bundan var memnunum https://www.havitstore.com.tr/havit...oth-masaustu-oyuncu-hoparloru-bt-5.3-baglantihavit ne var hocam
4 anc 6000 TL'ye geldı almadım pro 2 beklıyorum ama gelcek gibi deiglBende bekliyorum hocam
Hayırlı olsunAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mallar geldi beyler sadece kutu açılmış testlerini de yapıcam
Müşteri hizmetlerine bildir yaşadığın durumu duzeltiyorlar bana aynısı olduHesap kilitlenmisti simdi tekrar girebildim ancak son siparislerim gozukmuyor amazon depodan aldiklarim kargoya bile verildi basina gelen var mi
Ses çok mu kötüYani bilmiyorum o ürünleri ama marka vizyon farkı var havit fiyat performans ürünler çıkarmaya çalışıyor razer ise razer yani herhangi bir şey yapmasına gerek yok chroma özelliği olması ürünü kendi kendine satılmasını sağlıyor tabi genelleme yaptım ama istisnalar vardır tabii ki
Benim siparişlerim gitmişti düzeltmelerine rağmen.Hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müşteri hizmetlerine bildir yaşadığın durumu duzeltiyorlar bana aynısı oldu
Ses çok mu kötü
Dünden beri ara ara bakıyorum geleceği yok hocam sanırım4 anc 6000 TL'ye geldı almadım pro 2 beklıyorum ama gelcek gibi deigl
Dün çok test izledim. Genel kanım sesi çok net veriyor demiş herkes. Özellikle oyunlarda diyalog sesleri çok iyi demişler.Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama razer leviathan v2x den çok bir beklentiniz olmadan alın. Sesi hayal kırıklığına uğratabilir
Güle güle kullanın leviathan v2x geldiğinde ses performansı konusunda ufak bir yorumlarsanız sevinirim.
Leviathan geldi mi bende 40 50 dk önce aldım da o nasıl iyi mi
2 senedir lecoo ds108 kullanıyorum. Onunla kıyaslarım ama ondan kesinlikle iyidir zaten.Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama razer leviathan v2x den çok bir beklentiniz olmadan alın. Sesi hayal kırıklığına uğratabilir
Güle güle kullanın leviathan v2x geldiğinde ses performansı konusunda ufak bir yorumlarsanız sevinirim.
Hayır çok kötü demek istemedim parasının karşılığı değil demek istedim ve uzun kullanım testide yapmadım yakın arkadaşım bir heves aldı ondan epey deneyimledim görüntüsü çok şık sesde yani kalitesiz değil sadece inanılmaz fazla bluetooth hoparlör kullandım soundbar kullandım alakası yok demek istedimHayırlı olsun
Müşteri hizmetlerine bildir yaşadığın durumu duzeltiyorlar bana aynısı oldu
Ses çok mu kötü
o fiyata iyi bence. dji neo daha zevkli bir alet ama. avata 2 bile satmışlar ki fiyatını merak ettim en iyisi oDji Mini 4k 9.700 TL civarına geliyor alınır mı arkadaşlar?
Ve amazon bunu görmemiş mi.Adam kablosuz mouse un içindeki USB adaptörünü alıp iade etmiş herhalde benim şansımdan…
Geldi ve bitti hocam stoklar alanlardan biri de benimAirpods pro 2 gelir mi