- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,524
Kargo ürünün 3 katı.Alıntıyı görüntüle
yalan söylecek halim yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kargo ürünün 3 katı.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yani bende biliyordum yetişemedim neresi sır bununAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam sadece kutu değil dimi içnde ürün var inş asgasdhgsdherkes amazon deposuna odaklanmışken sessiz sedasız teknosayı boşaltan varmıpiyasa fiyatı 17k aldığım fiyat 126 şaka gibi elim ayağım titriyor hala
Alıntıyı görüntüle
Almaya çalıştım aldırmadı site çöktü. Bunun yanında meyve sıkacağı ve fitte kahve makinası vardı onlarıda alamadımherkes amazon deposuna odaklanmışken sessiz sedasız teknosayı boşaltan varmıpiyasa fiyatı 17k aldığım fiyat 126 şaka gibi elim ayağım titriyor hala
Alıntıyı görüntüle
kanalı paylaşmak isteyen paylaşabilir, paylaşmak istemediğim için sır dedim.yani bende biliyordum yetişemedim neresi sır bunungüldürmeyin insanları
ders çalışmaya m2 m3 almaya gerek yok genelde çalışılmaz hepimiz biliyoruz bunu kendine bahanen o alsmgas. ders dışında takılcam diyosan ikiside iş görüyo zaten edit medit yoksa devamkereisler bir sorum olacak ben ders çalışmak için tablet aldım
https://www.hepsiburada.com/apple-i...d-i-njMGuofeq50xfCeRvn-BnsuBcU4RoCytwQAvD_BwE
aldığım ürün bu m2 256 lık 21 k ya aldım
sitede gezerken bu ürüne rastladım bu da m3 13 inch 256 lık bu da 30 k ya geliyor sizce hangisi mantıklı ve ya toptan mı mantıksız
Apple M3 çipli 13 inç iPad Air: Liquid Retina Ekran, 256 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, Wi-Fi 6E, Touch ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Yıldız Işığı : Amazon.com.tr
Apple M3 çipli 13 inç iPad Air: Liquid Retina Ekran, 256 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, Wi-Fi 6E, Touch ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Yıldız Işığı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Bana biraz kavisli gibi geldi ama fotoğraftan anlaşılmaz ki buHerkesin beklediği oled geldi yamuk değil demi arkadaşlar (kutusu en sağlam gelen üründü bu arada)
dün daha iyiydi onları bende alamadım. bugün 2 kez faydalandım. sadece philips ürünleri düşüyor.Almaya çalıştım aldırmadı site çöktü. Bunun yanında meyve sıkacağı ve fitte kahve makinası vardı onlarıda alamadım
Ben dün veya ondan önceki gün telegramda görmüştüm. 30tlye büyük kahve mi kapiçino makinesi mi ne alıyordu millet.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
vay cimri senipaylaşmak istemediğim için
reis 21 e m2 aldım sımdı hangısı mantıklı onu cözmeye calısıyorum sadeceders çalışmaya m2 m3 almaya gerek yok genelde çalışılmaz hepimiz biliyoruz bunu kendine bahanen o alsmgas. ders dışında takılcam diyosan ikiside iş görüyo zaten edit medit yoksa devamke