thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,044
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,874
sorunsuz çıktı inceleme videolarıyla karşılaştırdımBana biraz kavisli gibi geldi ama fotoğraftan anlaşılmaz ki bu
sorunsuz çıktı inceleme videolarıyla karşılaştırdımBana biraz kavisli gibi geldi ama fotoğraftan anlaşılmaz ki bu
Hayırlı uğurlu olsun gerekli testleri yapıp kullan hocamsorunsuz çıktı inceleme videolarıyla karşılaştırdım
Şans işi ya PC’den 50 tane sayfa açtım görür görmez nasip olmadı. Şansımı incehesaptan 1 tl ye kulaklık alırken kullandım sanırımdün daha iyiydi onları bende alamadım. bugün 2 kez faydalandım. sadece philips ürünleri düşüyor.
BEKLİYORUUUUMMMHerkesin beklediği oled geldi yamuk değil demi arkadaşlar (kutusu en sağlam gelen üründü bu arada)
hocam h.o nasıl yakaladınız fırsatı? anneme ütü arıyordum tam nasıl haberiniz oluyor.Alıntıyı görüntüle
yalan söylecek halim yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben
Evet PHILIPS Ambilight TV 55PUS8309 15k civarina geliyordu bittiPhlips televizyon falan indirme girdi mi denk geldi mi arkadaşlar
Dün telegram gruplarına düştü bazı philips ürünleri saçma fiyata. Bugünde sabah siteye yattım telegrama bildirim düşmeden aldım ütüyü. Yarın tekrar yaşanırmı bilmiyorum şansını denemek isteyen f5 e yatsınhocam h.o nasıl yakaladınız fırsatı? anneme ütü arıyordum tam nasıl haberiniz oluyor.