M2 ssd ile usb dönüştürücü taksak

Reaksiyon skoru
94
arkadaşımın laptopu var 1tb hafızası var ama 2. yeri yok ssd için m2 ssd alsak veya normal ssd usb veya type c ile taksak oyunlar vs dahili hafıza gibi kullanabilir miyiz iyi akşamlar.

arkadaşımın laptopu var 1tb hafızası var ama 2. yeri yok ssd için m2 ssd alsak veya normal ssd usb veya type c ile taksak oyunlar vs dahili hafıza gibi kullanabilir miyiz iyi akşamlar.
Pratikte olur gibi ama ne kadar verimli olur bilemedim. Sata desteği varsa laptobun sata kullan bence.

Pratikte olur gibi ama ne kadar verimli olur bilemedim. Sata desteği varsa laptobun sata kullan bence.
işin sacma kısmı oda yok içini acınca şaşrıdım msi cyborg serisi leş berbat bir pc 4060 a 45w vermiş :D

Kullanırsın ama USB 3.0 dan bağlandığını varsayarsak 400 küsür okuma yazma hızı verir m2 normalde çok daha hızlı.

ssd'i tam verimli kullanamazsınız ama evet depolama amaçlı kullanılabilir.Oyun kısmında ,AC Shadows gibi oyunlarda sorun yaşayabilir.
Çünkü bu tip oyunlarda diskin okuma/yazmasına dikkat ediyor, oyun açılmadan önce uyarıda bulunuyor.Yine çalıştırır oyunu sıkıntı olmaz ama oynanış bakımından sıkıntılar yaşayabilir.Dönüştürücünün kalitesi de önemli burada.

diğer oyunları bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,465
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri