❌İndirim Bitti! PLAYSTATION 5 1 TB SLİM 19.990 TL 🔥

Babacum bu neymiş yaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anpa gross'u nerden bulcaz yaw

geldiği gibi biter ki bu

Sözde "exclusive" oyunlarını PC'den 1 yıl erken oynatmak dışında bir olayı yok. Ayrıca aynı fiyata dizilen bir sistem daha iyi performans verir doğru.
PlayStation'un avantajını tam olarak anlayamadım bu fiyata dizilen bir kasa/sistem çok daha iyi performans vermez mi?

PlayStation'un avantajını tam olarak anlayamadım bu fiyata dizilen bir kasa/sistem çok daha iyi performans vermez mi?
Vermez. Ek olarak her oyunun çalışacağı garantisini de veremez PS5 bunun garantisini verir çünkü yapımcılar oyunu bu konsola göre yapar. Zaten 20K ya giriş seviyesi oyun sistemi bile yok sayılır bu konsol 4K oynatıyor.

Öyle bir jenerasyon ki playstationdan soğudum. Zaten her oyunu 1 yıl sonra PC'ye geliyor. Benim için hiçbir artısı ve konforu kalmadı. Elveda Sony :)
Sony cidden hata yaptı o konuda. Zaten bu nesilde firma o kadar fazla PC portu ile uğraştı ki düzgün yeni nesil oyun da yapamadı. Her oyun özel kalsın da demiyorum zaten ama birkaç ana seriyi de özel bırak yani.

Bir de şu saçmalık var PC ye çıkan bu oyunlar çıktığı gibi kırılıyor isteyen bedava oynuyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ANPA GROSSTA 4-5 Ekim günlerinde stoklar sınırlıymış almayı düşünenler varsa alsın

Anpagross kim la

Sözde "exclusive" oyunlarını PC'den 1 yıl erken oynatmak dışında bir olayı yok. Ayrıca aynı fiyata dizilen bir sistem daha iyi performans verir doğru.
Aynı fiyata dizdiğin sistemle 2k bile oynayamazken bunla 4 k bile oynayabilirsin

İstanbul, Gaziantep ve Malatya'da bi' gross marketmiş.
Demek ki bizle alakası yok. 😌

bu konsol 4K oynatıyor.

PS5 ile 4k oynuyorsunuz oyunları, 20k bandında ki bir pc 2k da bile zorlanır hocam
"ps5 4k oynatiyor" ifadesi eskimedi mi hala arkadaslar? en yakin ornegi olan silent hill f'e bi bakin derim. 4k mi oynuyor mussunuz yoksa 60 fps alabilmek icin 360p'den 1800p'ye upscale mi ediyormus bi bakmak lazim benimde pek fikrim yok acikcasi. siz 4k oynatiyor diyorsaniz neden oynatmasin bencede oynatiyordur.

Geri