Benim attığım da 3 zaten?Arkadaşın aldığı ryujin 3 modeli.
Dipnot:3 ün 0 fiyatı da 9.999TL.
Benim attığım da 3 zaten?Arkadaşın aldığı ryujin 3 modeli.
devam ediyor aslında ama onları erittiler iade gelenlere de 20 koymuyorlar xbox kol geldi 2700 normalde 2400 2500 e geliyordu 20 ilesu yüzde 20 devam etse alalbilirdim
ha bende diyorum niye pahalı bu 8k hzmişRazer DeathAdder V3 - Ergonomik Esports Fare (59 g Hafif Tasarım, Ergonomik Şekil, 30K Optik Sensör, Optik Fare Anahtarı Gen-3, 8000Hz HyperPolling Teknolojisi, Speedflex Kablo) Siyah : Amazon.com.tr
Razer DeathAdder V3 - Ergonomik Esports Fare (59 g Hafif Tasarım, Ergonomik Şekil, 30K Optik Sensör, Optik Fare Anahtarı Gen-3, 8000Hz HyperPolling Teknolojisi, Speedflex Kablo) Siyah : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Senin attığın LC3, arkadaşın aldığı Ryujin 3...Benim attığım da 3 zaten?
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme modeli benim aldığım hocam2.el değil o zaman o.
Alıntıyı görüntüle
Doğru knkBunu alan kişi dc de oyunda arkadaşlarıyla konuşmak yeter dediği için almıyor
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme modeli hocamrog için güzel para çalışıyorsa mis ekran varmıydı bunda
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme modeli yanlış atmış arkadaş. HocamAdam yanlışıkla sıfır almış![]()
Hocam ürünüm geldi, dongle var şimdi şarj ediyorum kablosu ile bakalım.Dogle çıkmadı bende adam çalıp göndermiş