🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1 Yıl Amazon Depo garantisi var diye biliyorum ikinci elden alınanların, MSI tarafında resmi garantisi var mı ondan emin değilim bendeki monitörü bir kaydetmeyi deneyeceğim ama Amazon garantisi yeterli gibi, 1 yıl içinde olacak sorunlar kendini belli eder zaten öyle bir durumda Amazon geri ödeme yapıp iade alıyor.
Ayrıca ürün diyelim yeni gibi ama üründe kusurlar belirtilmemiş ayrıntıda siz yakaladınız kusurları bildirip müşteri memnuniyeti açısından %10-20 civarı kısmı para iadesi talep edebiliyorsunuz ama iade hakkınız yanıyor bilginiz olsun.

1 Yıl Amazon Depo garantisi var diye biliyorum ikinci elden alınanların, MSI tarafında resmi garantisi var mı ondan emin değilim bendeki monitörü bir kaydetmeyi deneyeceğim ama Amazon garantisi yeterli gibi, 1 yıl içinde olacak sorunlar kendini belli eder zaten öyle bir durumda Amazon geri ödeme yapıp iade alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam, elimde 2 adet hiç kullanılmamış airfryer var kelepire saralım sana :D
Biri DMS XXXL 12L olan diğeri Lydsto 4 litrelik olan.
İnşallah herkesin ürünü sağlam gelir ekonomi malum zaten ya

İnşallah herkesin ürünü sağlam gelir ekonomi malum zaten ya
İnşallah hocam
Bende 19K ya Poco F6 Pro yakaladım 12 GB ram 512 GB depolama, kabul edilebilir diyordu kozmetik kusurlar vs. bulunabilir şeklinde
Bugün gelecek bakalım temiz cihazsa ona geçiş yapıcam

Düşerse 2k yüksek Hz düşük gecikmeli olabilirse Oled bi monitör bakıyorum hala

Ayrıca ürün diyelim yeni gibi ama üründe kusurlar belirtilmemiş ayrıntıda siz yakaladınız kusurları bildirip müşteri memnuniyeti açısından %10-20 civarı kısmı para iadesi talep edebiliyorsunuz ama iade hakkınız yanıyor bilginiz olsun.
Valla ben alsam o monitörü kesin konuşmayayım ekranı ısıtır paneli sökerim kasayı düzeltirim paramınds birazını iade ederim tabi teklif edilen fiyat mantıklıysa

Düşerse 2k yüksek Hz düşük gecikmeli olabilirse Oled bi monitör bakıyorum hala
Razer blackwidow v4x aldım bakam bu günde V4 olanını aldım hangisi daha az sorunlu ise onu kullancam diğerini iade hemen

V3x de var onuda al 2000tl
V3 kullandım bro ilk mekanik klavyem oydu benim sonra 20 30 klavye değiştirdim en son Havit aldım 904l şimdide yanına v4x ve v4 çektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adama bütün Razer i aldırttık işbirliği ile dgşlkhjdgljkşhdghkjş
Viper v3 pro var kelepir yedek alcam yanına bir beyaz daha

V3 kullandım bro ilk mekanik klavyem oydu benim sonra 20 30 klavye değiştirdim en son Havit aldım 904l şimdide yanına v4x ve v4 çektim
sen manyak sın :D :D :D koleksiyoncu yap ismi :D
ekran kartı ⛔ ekipman (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,301
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri