🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ARKADAŞLAR bunu aldım sipariş durumunda mükemmel diyor monitör hakkında bilgisi olan var mıdır ? 9400 e geldi @thepublicman
Biri panelde hep sıkıntı çıkıyor diye iade edeceğim diyordu. Msi biraz sıkıntılı bu konularda

Airfryer da patladık. Başlığı kırılmış vaziyette geldi, takmakta imkansız. Amazon depo çalışanı nasıl bu kadar dikkatsiz olup, bu ürünü yeni gibi diye gönderebilir.

Ekler

• 1000068798.webp
    1000068798.webp
    414.9 KB · Hit: 140
  • 1000068800.webp
    1000068800.webp
    271.3 KB · Hit: 138
  • 1000068801.webp
    1000068801.webp
    299.9 KB · Hit: 142
Airfryer da patladık. Başlığı kırılmış vaziyette geldi, takmakta imkansız. Amazon depo çalışanı nasıl bu kadar dikkatsiz olup, bu ürünü yeni gibi diye gönderebilir.

yalnız değilsin :D

HyperX Cloud Stinger 2 Core
1.225,46 TL
Sıfırını veririm 1300 e alacak varsa

dünden beri aynı monitörü düşünüp duruyorum alsam mı diye :D
Normalde fiyatını haketmiyor panel vesaire kötü muadillerine göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yalnız değilsin :D
Obaaa tersten curved olabilen monitör waoww estetik görünümlü yeni nesil monitör

502 seni çağrıyor :D

İnşallah iyi gelir bakalım dünden beri bekliyorum ama MSI bazılarında sıkıntı olabiliyormuş ekran gitmesi felan diye
1 Yıl Amazon Depo garantisi var diye biliyorum ikinci elden alınanların, MSI tarafında resmi garantisi var mı ondan emin değilim bendeki monitörü bir kaydetmeyi deneyeceğim ama Amazon garantisi yeterli gibi, 1 yıl içinde olacak sorunlar kendini belli eder zaten öyle bir durumda Amazon geri ödeme yapıp iade alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam, elimde 2 adet hiç kullanılmamış airfryer var kelepire saralım sana :D
Biri DMS XXXL 12L olan diğeri Lydsto 4 litrelik olan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri