🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

7250 TL'ye bir adet lenovo laptop aldım, ürün ertesi gün elime ulaştı. Kutusu açılmış, amazon depo etiketiyle yapıştırmışlar. Kutu içeriği eksiksizdi. Hiçbir deformasyon yoktu, üzerinde toz bile yoktu. Ürün sorunsuz windows hiç kurulmamış kullanılmadan iade edilmiş sanırım. Linkteki ürün. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQTKWH2M?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Bunu ben alıp iptal etmiştim ihtiyacı olan birine gitsin diye forumdan birine gitmesine sevindim hayırlı olsun ahahaha :kekw:
1759511016812.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Lkky
Bunu ben alıp iptal etmiştim ihtiyacı olan birine gitsin diye forumdan birine gitmesine sevindim hayırlı olsun ahahaha :kekw: Alıntıyı görüntüle
Beleş PC ha gfn al ultimate al sana gaming pc babuş 🥲😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu ben alıp iptal etmiştim ihtiyacı olan birine gitsin diye forumdan birine gitmesine sevindim hayırlı olsun ahahaha :kekw: Alıntıyı görüntüle
Büyük tablet bulursam tableti PC ye çevircem gfn ultimate çekip nasıl sarar mı telefondan bile gfn.ile rocket CS2 vb bir çok.oyun oynuyorum kör olmadım yıkılmadım ayaktayım 😂

Beleş PC ha gfn al ultimate al sana gaming pc babuş 🥲😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük tablet bulursam tableti PC ye çevircem gfn ultimate çekip nasıl sarar mı
Bundan çok bahsetmeyelim bazılarımız hala 20 megabit internet kullanmak zorunda. :peeposad:

%20 indirimle 16 bin TL'ye düşüyor. Çok iyi fiyat.
Eğer bir donk değilsem sırf cs için alınmaz bu

Amazonun bazı müşteri hizmetleri uzmanları gerçekten işine hakim anlıyor çözüyor ilk bağlandığım yanlış bilgi verdi mesela
qpx ben de aldım bugün. Satın aldıktan sonra kullanılmış mükemmel diyordu inşallah sıkıntısız gelir. Artı kısmı da gerçek gsync var sanırım.

logitech g pro x superlight 2 almıştım 3450 tl ye tertemiz geldi sanki hiç kullanılmamış gibi kkutu içeriğide tam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,334
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri