+250 FPS için sistem önerisi

Sedat-

80+
Reaksiyon skoru
82
Merhaba arkadaşlar ölücü değilim ama tabut seviyesinde performans odakli valorant 200+ FPS 250 FPS için nasıl bir ikinci el sistem toplamam gerekiyor

arka braketi var mı diye sorun soğutucu takmak için arka braketi yoksa farklı anakart önerilir

biraz pazarlık yapılabilri bence ekran kartında

ssd yi sıfır atıyorum sahibinden komisyonuyla beraber yaklaşık 8.5k tutuyor isterseniz ikinci el ssd de bulunur 8k ya toplarsınız

böyle bi sistemi tabii ki bütçeden dolayı uzay montaj kullanın hem daha iyi olur kablo çıkarıp takması vesaire

bu da fps testi 1 yıl önce ama çok fark olacağını sanmıyorum

şunu not olarak ekliyeyim eğer fırsat kovalarsanız daha ucuza kapatırsınız ben daha 2 gün önce 1400 e ryzen 5 5500 ve 1 hafta önce a520m anakartı 1200 e aldım

arka braketi var mı diye sorun soğutucu takmak için arka braketi yoksa farklı anakart önerilir

biraz pazarlık yapılabilri bence ekran kartında

ssd yi sıfır atıyorum sahibinden komisyonuyla beraber yaklaşık 8.5k tutuyor isterseniz ikinci el ssd de bulunur 8k ya toplarsınız

böyle bi sistemi tabii ki bütçeden dolayı uzay montaj kullanın hem daha iyi olur kablo çıkarıp takması vesaire

bu da fps testi 1 yıl önce ama çok fark olacağını sanmıyorum

şunu not olarak ekliyeyim eğer fırsat kovalarsanız daha ucuza kapatırsınız ben daha 2 gün önce 1400 e ryzen 5 5500 ve 1 hafta önce a520m anakartı 1200 e aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,358
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri