Öneri 250.000 TL'Ye araç önerisi

Üstad para zaten hali hazırda borsada o para kendi kendine katlandı, ancak şuandaki motorum ile büyükşehirde çekilmiyor.
O Sebeple araç bakıyorum ki geçen günlerde hafif bir kaza geçirdim yollar sebebi ile, heryerde gölet,çukur gibi gibi şeyler var.
benim için şuanda akmıyorsa bile damlasın kafası var. eğer elimde böyle bir para olmasaydı zaten her türlü ya motorla gidip gelecektim ya da otobüse mahkûmdum ancak elimde hiç yoktan bir birikmiş var bunuda paranın değeri daha da ölmeden bir araca çevirmek isterim.
şu zamana kadar cefasını çektim az biraz da sefasını sürmek istiyorum. Yaşıtlarım gezerken ben hergün günde 10-12 saat arası çalışıyordum.
O paraya alacağın araba bir o kadar daha masraf yaptırır altından kalkamazsın ben diyim. Normalde Avrupada o araçların trafiğe çıkması yasak.

Temiz , genç tayfanin elinde harap olmamış 206 1.6xs, roland gross bakabilirsin 280-270 e alıp 20-30k yi kenarda tut eski araba bunlar.

Üstad 300'ün üstüne 1 kuruş çıkamam ailem az biraz desteklemeseydi 300 bile hayaldi. <
yoksa 340'a 1.3 CDTI Astra H bulmuştum
Hocam bu devirde 300 ün altında araba yok. İsterseniz altına yatırın (tavsiye değildir) 1-2 yıl sabredin üstüne koyun güzel bişey alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temiz , genç tayfanin elinde harap olmamış 206 1.6xs, roland gross bakabilirsin 280-270 e alıp 20-30k yi kenarda tut eski araba bunlar.
Hocam yanlış anlamayın 206 lar iyice çürüdü gitti. Kaldırıma değsen araba ikiye parçalanacak

O paraya alacağın araba bir o kadar daha masraf yaptırır altından kalkamazsın ben diyim. Normalde Avrupada o araçların trafiğe çıkması yasak.

Açıkçası bir şekilde çok üst üste gelmediği sürece masrafını karşılarım.
Hala etrafımda Broadway, tofaş kullanan çok.
araç zaten masraf yaptırır ben bunu da göze alaraktan araç bakıyorum.
O Sebeple biraz daha seçici davranıyorum şuanda.

Hocam bu devirde 300 ün altında araba yok. İsterseniz altına yatırın (tavsiye değildir) 1-2 yıl sabredin üstüne koyun güzel bişey alın.

Hocam yanlış anlamayın 206 lar iyice çürüdü gitti. Kaldırıma değsen araba ikiye parçalanacak
Temizini bulmak lazım yoksa bu paraya bakılan araçlar 25 yaşında hep çoğu aynı durumda . Gençlerin eline düştüyse geçmiş olsun oynanmamış yeri kalmamıştır.

Harap olmayan bir tek 1.4 Xr bulabildim 2005 model.
Kalanları zaten dediğiniz gibi harap halde. Şuanda biraz fiyat kırabilirsem zaten 20-25k falan kalır.

Temizini bulmak lazım yoksa bu paraya bakılan araçlar 25 yaşında hep çoğu aynı durumda . Gençlerin eline düştüyse geçmiş olsun oynanmamış yeri kalmamıştır.
Gönül isterdi 0 araç almak ancak bu devirde benim gibi 18 yaşında biri için hayal.

Senelerdir yaz tatillerinde çalışır az biraz kenara atardım geçen sene asgari ücretle işe girince borsa şu bu derken işte 250 civarı bi para birikti anca
Ehliyettir motordur vs o tarz şeylerde almamda cabası.

Kalanları zaten dediğiniz gibi harap halde. Şuanda biraz fiyat kırabilirsem zaten 20-25k falan kalır.
İstanbul taraflarından baktınız mı hiç ? Bahsettiğiniz illere yakın ne de olsa hemde araç bol. Favorilerimde vardı aticaktim ama satilmis hep . Clio 2 hb de bakabilirsin 1.5dci güzeldir .

Gönül isterdi 0 araç almak ancak bu devirde benim gibi 18 yaşında biri için hayal.

Senelerdir yaz tatillerinde çalışır az biraz kenara atardım geçen sene asgari ücretle işe girince borsa şu bu derken işte 250 civarı bi para birikti anca
Ehliyettir motordur vs o tarz şeylerde almamda cabası.
Çok iyi anlıyorum birebir aynı durumdayım , aile arabası var ama insanın kendi arabası olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor . Aynı bütçede aynı şartlarda önümüzdeki süreç için bende bakıyorum . Focus hb de bakıyorum ama araştırmadım hiç parça parası bulunurlugu nedir yakıtı nedir hiç bakmadım henüz .

İstanbul taraflarından baktınız mı hiç ? Bahsettiğiniz illere yakın ne de olsa hemde araç bol. Favorilerimde vardı aticaktim ama satilmis hep . Clio 2 hb de bakabilirsin 1.5dci güzeldir .

Çok iyi anlıyorum birebir aynı durumdayım , aile arabası var ama insanın kendi arabası olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor . Aynı bütçede aynı şartlarda önümüzdeki süreç için bende bakıyorum . Focus hb de bakıyorum ama araştırmadım hiç parça parası bulunurlugu nedir yakıtı nedir hiç bakmadım henüz .
Ben ailemden bağımsızım şuanda.
Üniversitedeyim aile aracı o yüzden hiçbir işime yaramıyor.
Ki burda okulun yanında ayriyeten çalışıyorum da ancak o da kiradır yiyecektir falan derken eriyor elime çok cüzi bir miktar para kalıyor.

300'e eli yüzü düzgün Palio alınabilir 1.3 Multijet bak. 106 falan bakma bunlara en ufak kazada pres oluyor.

Arkadaşlar günaydın, kenarda 200-250 bin tl gibi bir birikmişim var üniversiteye gidip gelmek için bir araç bakıyorum çok süper bir araç beklemiyorum ancak beni de aldığımda hem motor olarak hemde görünüş olarak üzmesin istiyorum. İstediğim 2-3 şey var aşağıda belirteceğim.
Ayrıca Efsane Kasa Corolla yazanlar olucak bu fiyatlardakilerin hepsinin içinden geçmişler temizleri 300.000 tlden başlıyor sırf ismi var diye arabanın fiyatını uçurmuşlar. @Denizgezen

1) Hidrolik Direksiyon.
2) Klima (Opsiyonel olmasa da olur)
3) Aracın ilerleyen süreçte kolay satılması (2. el piyasası olan bir araç)
4) Mümkünse Tavan boyasının olmaması.
5) hafiften uçup kaçması.
6) Mümkünse kilometre olarakta 300.000 kmyi geçmemiş olması.
7) Sayacağım 4 il içerisinde olması. Edirne,Tekirdağ,Çanakkale,Kırklareli.

Aşağıya kendi bulduğum 2-3 adet aracıda bırakacağım, onlarıda yorumlarsanız sevinirim.

Peugeot 106 XR
R19 1.4i
Polo Classic
1.4 Rna Clio
1.3 Mjet Albea (Satılıp satılmadığı daha tam belli olmadığı için bunda şüpheliyim)
bmw 3.18i (Kalbimin al dediği ancak mantığımın sorguladığı araba)
Kalbinden ne geçiyorsa onu al bende herkes alma demesine rağmen yarın o aracı alacağım

Geri