❌İndirim Bitti! Mortal Kombat 11 34,90 ₺

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,023
Pcde oynanıyor
1000014765.webp

Mortal Kombat 11, tüm platformlarda bu şekilde indirime giriyor ve hâlâ alınır. Eski oyun olarak değerlendirilmemesi gerekiyor çünkü MK1, oyuncular için yok hükmündedir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kol varsa iyi klavye ile oynamak çok zor

Mortal kombat 11 i baya bir oynamış karakterlerin yarısını yalayıp yutmuş biri olarak mk1 çöp geldi bana kesinlikle alınır çıkmış en iyi mk 11 dir tartışmasız

Mortal kombat 11 i baya bir oynamış karakterlerin yarısını yalayıp yutmuş biri olarak mk1 çöp geldi bana kesinlikle alınır çıkmış en iyi mk 11 dir tartışmasız

Ben ilk başta dedim, herhalde oynadıkça bir şeyler açılacak. Oyun böyle olamaz. Oyun böyleymiş.

Ben ilk başta dedim, herhalde oynadıkça bir şeyler açılacak. Oyun böyle olamaz. Oyun böyleymiş.
çok saçma mk1, tüm oyunlarını oynadım ve her seferinde bir sonraki daha çok hoşuma gitti mk1 de havadan saldırı eklemişler arkadan saldıran eleman eklemişler bu kadar başka hiç bi olayı yok bir çok komboyu kaldırmışlar boş karakterlerin genç hallerini koymuşlar o kan vahşet görüntülerinide düşürmüşer brutallar gitmiş bomboş bi oyun olmuş

çapraz platform var mı? bizde 1 kişide pc ,1 kişide ps5 ,1 kişide de xbox s var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri