🔥İndirim Mortal Kombat 11: Ultimate Edition 59,85₺

formedos

80+
Reaksiyon skoru
67
Platformlar
Xbox One
Xbox Series X|S
Bilgisayar

Son düzenleme:
Platformlar
Xbox One
Xbox Series X|S
Bilgisayar

Sen adamsın kral bu fiyata bu versiyon kaçmaz.

güzel oyun oynanır

MK1 yok hükmünde zaten. En erken iki sene daha MK oyunu görmeyeceğimize göre MK11 alınır.

MK1 yok hükmünde zaten. En erken iki sene daha MK oyunu görmeyeceğimize göre MK11 alınır.
Mk1 gerçekten boş geliyor kral. Yeterince yaratıcı fatality getirmemişler hiç. Mk11 in yanında neredeyse stage fatality gibi kalitesiz kalıyor

Mk1 gerçekten boş geliyor kral. Yeterince yaratıcı fatality getirmemişler hiç. Mk11 in yanında neredeyse stage fatality gibi kalitesiz kalıyor

Krashing blowları da kaldırmışlar. Ben onları oynadıkça açılacak zannettim ilk başlarda.

Injustice veya Tekken yanında bunun hikayesi ben çekmiyor ya ama fiyat iyimiş... ama yine XBox pass fln kullansam da sevmiyorum, oyunların dağınık olmasından

Katılıyorum hocam 👍🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Injustice veya Tekken yanında bunun hikayesi ben çekmiyor ya ama fiyat iyimiş... ama yine XBox pass fln kullansam da sevmiyorum, oyunların dağınık olmasından
XBOX banada çok dağınık geliyo ya, sanırım sosyal alandada kütüphane alanında en iyisi Steam 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,534
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri