Mac Mini M4 14.7k gitti mesela hocam. Bende konuda belirttim, stok güncellenirse iyi olur. Siz biraz ters anladınız.Ben depoda hiç indirim yok demedim, depoda indirim oluyor ama her Allah'ın günü olmuyor. Belli aralıklarla misal 2 ayda bir falan bazen daha uzun sürebiliyor. İyi fırsatlar çıkıyor ama her gün konuya girip "uf bu çok iyi, uf bu kadar düşmüş, uf şöyle olmuş" yazmalık fırsat bulman imkansız.
Ürünleri yollarken yeni gibiyle karıştırmış olabilirler hayırlı olsun.Philips 27 inç 2k monitörde sadece bir tane ölü piksel çıktı. 4700 TL'ye iyi geldi. Kullanılabilir kondisyon yani en düşüktü ama temizdi
alana geçmiş olsunÇoktan yediler bile
Ekran üzerindeki etiket duruyordu olabilir muhtemelen alan pikseli görüp hemen geri göndermişÜrünleri yollarken yeni gibiyle karıştırmış olabilirler hayırlı olsun.
Bunu diyorum işte. Bu çok iyi bir fırsat fakat her gün her hafta her ay gelmiyor. Amazon depodan neredeyse 1 yıldır alışveriş yapıyorum. Macbook'umu oradan çok iyi bir fiyata aldım, hem de 10 günlük cihazdı. Sonrasında bir tane daha almak istediğim için ara ara kontrol etmeye başladım. Ve aldığım tarihten bu yana hiç o fiyattan bir daha görmedim.Mac Mini M4 14.7k gitti mesela hocam. Bende konuda belirttim, stok güncellenirse iyi olur. Siz biraz ters anladınız.
Ne bilim ters konuşunca yanlış anladım bende.Bunu diyorum işte. Bu çok iyi bir fırsat fakat her gün her hafta her ay gelmiyor. Amazon depodan neredeyse 1 yıldır alışveriş yapıyorum. Macbook'umu oradan çok iyi bir fiyata aldım, hem de 10 günlük cihazdı. Sonrasında bir tane daha almak istediğim için ara ara kontrol etmeye başladım. Ve aldığım tarihten bu yana hiç o fiyattan bir daha görmedim.
Çoğu kandırmaca olabilir mi hocam bazı ürünlerin yoksa hepsi gerçek mi?Bunu diyorum işte. Bu çok iyi bir fırsat fakat her gün her hafta her ay gelmiyor. Amazon depodan neredeyse 1 yıldır alışveriş yapıyorum. Macbook'umu oradan çok iyi bir fiyata aldım, hem de 10 günlük cihazdı. Sonrasında bir tane daha almak istediğim için ara ara kontrol etmeye başladım. Ve aldığım tarihten bu yana hiç o fiyattan bir daha görmedim.
Maşallah hocam. Hayırlı olsun.1-ttec Dynamite Quattro 40W HiFi Kablosuz Bluetooth Hoparlör
2-Viofo A119 V3 2K 2560 * 1600P GPS'li Araç Kamerası
3-Toshiba Canvio Partner 2 TB taşınabilir 2, 5 inç harici HDD, USB 3.2 Gen 1
4-Razer Viper V3 HyperSpeed
5-Philips 5500 Serisi LatteGo
6-SteelSeries Arctis Nova 1P
7-Razer DeathAdder V3 Pro
8-Logitech G PRO X Superlight 2
9-Samsung Galaxy Tab A9 Tablet, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza,
hepsini amazon depodan aldım. Ve hepsi 0 geldi diyebilirim. sadece 2 tanesi acılmıs denenmis digerleri direk 0 olarak geldi. SIkıntı cıkarsa da iade ederim diye düsünerek almıstım ama cok sükür bir sıkıntı yok. bundan sonrasında da aynı sekilde takip ederim.. Herseyde tam anlamıyla indirim olmasa da bir cok aradıgım ürünü oldukca uyguna almıs oldum. Tesekkürler amazon..
Selamlar nasıl aşabildiniz kurulum sorununu? Benim de yolda gelen bir mesh sistemi var ondan soruyorum..Alıntıyı görüntüle
ürünler geldi kurdum. Belkin kablosunun biri kullanılmıştı kısa süreliğine sanırım ama sorunsuz çalışıyor.
2. belkin kablosu sıfırdı
Deco hesh modem ise kurulu geldi yani önceki sahibi kurmuş sıfırlamadan iade etmiş biraz ugraştırdı ama eve entegre edebildim.
Mutfakta 15-20mb çeken internetim 400-500mb ye çıktı (1gblik paket kullanıyorum)
Son 10 yıldır ilk kez 2.el ürün alıyorum memnun kaldım
Sıfır fiyatları ise:
Deco 2li mesh : 5300TL (3369TL ye aldım)
Belkin sarj kablosu : 370 tl (255tlye aldım) {2 metre oldugu için almak istedim)
Aynen kardeş depodaki satılmayan ürünleri amazon deponun ortası biriktirip benzinle yakıp imha ediyor yakmadan önce de %20 indirim yapıyor satabilmek için son bir şans.Şu andaki durumundan bahsediyorum, okuma yazman var mı?