Laptopumun ekranında değişik bir sorun çıktı

USTUEM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
herkese selamlar, net olmayabilir ama ekranda beyazımsı şekilde bir şey oluştu. kesinlikle kir değil. neden olabilir sorun nedir bilgisi olan var mı ?
1759584510778.webp

Ekler

• 1759583184776.webp
    1759583184776.webp
    28.2 KB · Hit: 35
Son düzenleme:
Beyazımsı olan hangisi? Çizgi ve noktalar şeklinde mi? Bulutsu şeklinde olanlar mı? Her ikisi de bizim açımızdan bakılınca bir şeylerin yansıması olabilir. Fotograf çok kötü çünkü.

Beyazımsı olan hangisi? Çizgi ve noktalar şeklinde mi? Bulutsu şeklinde olanlar mı? Her ikisi de bizim açımızdan bakılınca bir şeylerin yansıması olabilir. Fotograf çok kötü çünkü.
daha net bir şey attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panelin içine toz kaçmış
panelin tam ortasına nasıl toz kaçsın hocam 1 tane kaçar 2 tane kaçar toz gibi durmuyor

daha net bir şey attım

panelin tam ortasına nasıl toz kaçsın hocam 1 tane kaçar 2 tane kaçar toz gibi durmuyor
üretım sırasında hatalıysa kaçar

yeni fark etmiştir
benim laptop şaka mı yapıyorsunuz bu tozu nası fark etmeyim laptopu açtım yeni ekran bu şekilde

yeni fark etmiştir
bir de hangi toz bembeyaz duruyor bu şekilde ? önceki cihazın panelinde toz vardı biliyoruz nasıl bir şey olduğunu tozun toz beyaz ekranda gözükür bu siyah ekranda gözüküyor

toz moz değil hocam ekrana parmağını sürt bastırmadan eline geliyorsa yapışkan bir şeyin izi kalmıştır camsille çıkar muhtemelen. Kolonya veya alkollü bir şeyle silmeni önermem pek ekranın yapısını bozabiliyor. Kolonyasız ıslak mendille silebilirsin.

toz moz değil hocam ekrana parmağını sürt bastırmadan eline geliyorsa yapışkan bir şeyin izi kalmıştır camsille çıkar muhtemelen. Kolonya veya alkollü bir şeyle silmeni önermem pek ekranın yapısını bozabiliyor. Kolonyasız ıslak mendille silebilirsin.
ekranı çok temiz kullanan biriyim ekranın dışı kaymak gibi şu an içinden kaynaklı bir sorun var büyük ihtimalle flex kaynaklı

benim laptop şaka mı yapıyorsunuz bu tozu nası fark etmeyim laptopu açtım yeni ekran bu şekilde

bir de hangi toz bembeyaz duruyor bu şekilde ? önceki cihazın panelinde toz vardı biliyoruz nasıl bir şey olduğunu tozun toz beyaz ekranda gözükür bu siyah ekranda gözüküyor
kir değil toz değil e ne o zaman madem çok biliyon git kendin karar ver şunun için konu mu açılır yahu ?

Uygunsuz davranış
kir değil toz değil e ne o zaman madem çok biliyon git kendin karar ver şunun için konu mu açılır yahu ?
git başkasından küfür ye asabımı bozma bilsem konu açmazdım toz değil diyoruz işte saçma saçma konuşma. kir toz başka bir şey bildiğin yoksa başka konuya yallah ne için konu açacağımı sana mı soracağım babanın forumu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri