daha net bir şey attımBeyazımsı olan hangisi? Çizgi ve noktalar şeklinde mi? Bulutsu şeklinde olanlar mı? Her ikisi de bizim açımızdan bakılınca bir şeylerin yansıması olabilir. Fotograf çok kötü çünkü.
panelin tam ortasına nasıl toz kaçsın hocam 1 tane kaçar 2 tane kaçar toz gibi durmuyorpanelin içine toz kaçmış
üretım sırasında hatalıysa kaçardaha net bir şey attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
panelin tam ortasına nasıl toz kaçsın hocam 1 tane kaçar 2 tane kaçar toz gibi durmuyor
10 ay sonra kaçmaz ayrıca tam ortasına kaçamaz panel kapalı o toz oraya sadece üretirken girebilirüretım sırasında hatalıysa kaçar
yeni fark etmiştir10 ay sonra kaçmaz
benim laptop şaka mı yapıyorsunuz bu tozu nası fark etmeyim laptopu açtım yeni ekran bu şekildeyeni fark etmiştir
bir de hangi toz bembeyaz duruyor bu şekilde ? önceki cihazın panelinde toz vardı biliyoruz nasıl bir şey olduğunu tozun toz beyaz ekranda gözükür bu siyah ekranda gözüküyoryeni fark etmiştir
ekranı çok temiz kullanan biriyim ekranın dışı kaymak gibi şu an içinden kaynaklı bir sorun var büyük ihtimalle flex kaynaklıtoz moz değil hocam ekrana parmağını sürt bastırmadan eline geliyorsa yapışkan bir şeyin izi kalmıştır camsille çıkar muhtemelen. Kolonya veya alkollü bir şeyle silmeni önermem pek ekranın yapısını bozabiliyor. Kolonyasız ıslak mendille silebilirsin.
kir değil toz değil e ne o zaman madem çok biliyon git kendin karar ver şunun için konu mu açılır yahu ?benim laptop şaka mı yapıyorsunuz bu tozu nası fark etmeyim laptopu açtım yeni ekran bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de hangi toz bembeyaz duruyor bu şekilde ? önceki cihazın panelinde toz vardı biliyoruz nasıl bir şey olduğunu tozun toz beyaz ekranda gözükür bu siyah ekranda gözüküyor
git başkasından küfür ye asabımı bozma bilsem konu açmazdım toz değil diyoruz işte saçma saçma konuşma. kir toz başka bir şey bildiğin yoksa başka konuya yallah ne için konu açacağımı sana mı soracağım babanın forumu mukir değil toz değil e ne o zaman madem çok biliyon git kendin karar ver şunun için konu mu açılır yahu ?
annen iyi bilir nereyi açacağını git ona sorgit başkasından küfür ye asabımı bozma bilsem konu açmazdım toz değil diyoruz işte saçma saçma konuşma. kir toz başka bir şey bildiğin yoksa başka konuya yallah ne için konu açacağımı sana mı soracağım babanın forumu mu