Laptopumun ekranında değişik bir sorun çıktı

Ölü piksel olabilir. Her zaman siyah olmaz. Bazen de farklı renklerde olabilir.

annen iyi bilir nereyi açacağını git ona sor
kimsinde bu şekilde konuşuyorsun sen hadsiz yaşın belli o klavye olmasa arada sana neler yapardım biraz gururun şerefin olsun da adam gibi konuşmayı öğren önce git sütünü iç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ölü pixel bu şekilde olmaz öyle olsa farklı renklerde de gözükürdü özellikle kırmızıda mavide siyahta belli ederdi kendini. bu sadece siyahta belli ediyor kendini biraz da kırmızıda
Ölü piksel olabilir. Her zaman siyah olmaz. Bazen de farklı renklerde olabilir.

toz bu gözün görmüyör mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok korkuttun adamı şu an biliyon mu baya tam dayak yiyecek adam lafları bunlar
Farklı hesap açıp yazacağına delikanlı ol da adamlık öğren

Toz olmadığını bildiğin halde artistlik yapıyorsun koşa koşa gidip yeni hesap açıp bana laf atmaya gelmişsin. Ama merak etme senin gibileri iyi bilirim kendi kendine tribe girip bir de utanmadan haklı çıkmaya çalışıyorsun "hırt sorunu" sizin gibiler asabımı bozamıyor artık işine bak edebinle takıl forumda
evet hemen ekranındaki kiri bile foruma atan bir andavaldan adamlık ögrenmeliyim sen kendini sanalda çok adam diye tanıtmaya devam et dışarda su almaya bile utanıyorsundur eminim

nasıl oldu hocam bu en son nasıl kullandın yanı
özel bir şey yok aslında her gün olduğu gibi açtım bu şekilde gördüm.
ısıdan olmuş desem aylardır oyun oynamıyorum ısınmıyor cihaz. çarpmadı düşmedi standda duruyor cihaz muhtemelen aç kapa yaparken flexe zarar gelmiştir veya soket kısmında flexle alakalı yine sorun olmuştur diye düşünüyorum ama ilk defa böyle bir durumla karşılaştım ne olduğunu tam olarak ben de çözemedim

Küçük bir noktadan ,arat gelmez. Görmezden gel. Zaman ile gözün alışır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,028
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri