- Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye delikanlısıne kadar ahrazssınnsen
klavye delikanlısıne kadar ahrazssınnsen
kimsinde bu şekilde konuşuyorsun sen hadsiz yaşın belli o klavye olmasa arada sana neler yapardım biraz gururun şerefin olsun da adam gibi konuşmayı öğren önce git sütünü içannen iyi bilir nereyi açacağını git ona sor
Ölü piksel olabilir. Her zaman siyah olmaz. Bazen de farklı renklerde olabilir.
Farklı hesap açıp yazacağına delikanlı ol da adamlık öğrentoz bu gözün görmüyör mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok korkuttun adamı şu an biliyon mu baya tam dayak yiyecek adam lafları bunlar
evet hemen ekranındaki kiri bile foruma atan bir andavaldan adamlık ögrenmeliyim sen kendini sanalda çok adam diye tanıtmaya devam et dışarda su almaya bile utanıyorsundur eminim
ekrana hafıfce tırnagını surtsene o kısıma eger cızıkce fark edersın zatenherkese selamlar, net olmayabilir ama ekranda beyazımsı şekilde bir şey oluştu. kesinlikle kir değil. neden olabilir sorun nedir bilgisi olan var mı ?
Alıntıyı görüntüle
değil hocam ekran çok temiz elim kayıyor öyle olsa fark ederdimekrana hafıfce tırnagını surtsene o kısıma eger cızıkce fark edersın zaten
hocam sılmeyı denedınız mıdeğil hocam ekran çok temiz elim kayıyor öyle olsa fark ederdim
tabi hocam yukarıda da yazdım konu açmadan silmez olur muyumhocam sılmeyı denedınız mı
nasıl oldu hocam bu en son nasıl kullandın yanıtabi hocam yukarıda da yazdım konu açmadan silmez olur muyumekran temiz ekranın içinde sorun var
özel bir şey yok aslında her gün olduğu gibi açtım bu şekilde gördüm.nasıl oldu hocam bu en son nasıl kullandın yanı
baya uzun hocam 10cm kadar toplamda, neyseki simsiyah ekranda belli oluyor büyümediği sürece sorun değil iade edeceğimKüçük bir noktadan ,arat gelmez. Görmezden gel. Zaman ile gözün alışır.