Yardım Araç İçin "Ön + Arka + Kabin" Kamera Seti.

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Ülkemizdeki Maganda Sürücü Sayısının Git Gide Arttığı Bu Tekinsiz Dönemlerde Zar Zor Da Olsa 2.Elden Aldığım Aracıma Kamera Seti Takmak İstiyorum Ve Bunu "Ön+Kabin+Arka" Olacak Şekilde Yapmak İstiyorum.. Benim Baktığım Kadarıyla "Ddpai Z60 Dual Pro + Mini 2X" Kamerası Var (Xiaomi Alt Markası Olarak) Ama Nasıldır Bilemedim Bide GPS Ekletmeyi Düşünüyorum Araca Extradan Diyebilirim..

Sizin Öneriniz Nedir Bu Kurmak İstediğim Setup İçin. Şimdiden Öneriler İçin Teşekkürler..

Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Ülkemizdeki Maganda Sürücü Sayısının Git Gide Arttığı Bu Tekinsiz Dönemlerde Zar Zor Da Olsa 2.Elden Aldığım Aracıma Kamera Seti Takmak İstiyorum Ve Bunu "Ön+Kabin+Arka" Olacak Şekilde Yapmak İstiyorum.. Benim Baktığım Kadarıyla "Ddpai Z60 Dual Pro + Mini 2X" Kamerası Var (Xiaomi Alt Markası Olarak) Ama Nasıldır Bilemedim Bide GPS Ekletmeyi Düşünüyorum Araca Extradan Diyebilirim..

Sizin Öneriniz Nedir Bu Kurmak İstediğim Setup İçin. Şimdiden Öneriler İçin Teşekkürler..
dostum eger taksici yada tag yapmiyacaksan kabin icine gerek yok. Butcene gore onerebiliriz.

70Mai cok öneriyolar ama bu sizin attığınız da iyi. Ben mesela g300h kullanıyorum memnunum, sizinkisi daha iyisi, bence iyidir 70maiye de bi bakın derim.

70mai güzel

Ama İstediğim Setupı Kurabilecek Düzenek Yada Set Var Mı..?!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,419
Üyeler
183,114
Son üye
moyikan
Geri