Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 819
13 tabii ki, s25 bile olsa 13.
Çünkü iPhone her zaman daha iyidir, androidde kasma donma yaşarsınniye peki açıklar mısın
Kendini rahatlatmak istersen fiyat anlamında 2 sene önce 30k vermiştim.ya 35k 13 icin çok pahalı geliyo banada
Kullanım amacı vs gibi farklılıklar var. Ben kullanırken benim için batarya ömrü daha önemli, ben bluetooth açık saate bağlı, arabaya bağlı, konum açık, wifi açık gibi gibi. Pil tasaruufuna almam telefonu, mailler bildirimler vs geliyor onlar hep açık olmalı. Ön/arka kamerası güzel çeksin kasmasın benim için yeterdi.s23 mü tavsiye ediyosun
ikisi de değil s24 veya s24 feFiyatları hemen hemen (35k) aynı ikisi arasında kaldım baska önerileriniz varsa açığım
yavaşlamıyor benimki hızlandı şahsenSamsung membersta s23 hakkında çok şikayet var kullanıcıları memnunun değil.
Samsung her yeni seri çıkarttığında öncekileri yavaşlatıyor, gerçekten.
Optimizasyonu stabilizasyonu ölüyor cihazların.
ip 13 al geç kankam 1 yıldır kullanıyorum iyi ki almışım
32'den fln almıştım satsam az zarar ederim..
sadece şey sıkıntısı çektim ben çok video çekiyorum 2TB depolama aldım 400gb video var...
güzel bi telefon 60hz cekilmez cart curt vs diyorlar bişey demiyorum ben alıştım sadece mağazalarda pro telefon kullanınca 60 olduğunu fark ediyorsun yükseltme düşünmüyorum ama düşünsem 14 pro 15 pro fln alırım
1 yılda pil 94'e düştü son 3 ayda fln %5 düşüş yaşadım full orjinal olmayan şarja taktım o yüzden biraz birde sıcaklarda ısındı vs.
1 günü rahat çıkarıyor benim kullanımımda konsere gittiğim günlerde ise 100 şarjla çıkıp bitirdiğim oluyordu
s24 daha mantıklı o zaman2 yıldır s23 kullanıyorum sadece bataryası küçük onun dışında hiç kasma yok önermeme nedenim 4 yıl güncelleme desteği olması ve 2 yılının dolması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yavaşlamıyor benimki hızlandı şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefona naparsam yapayım asla kasmasın 2-3 ağır uygulama açayım aynı anda 5 kere uygulama değiştireyim hyper ostaki gibi dersen 8 gen 2 işlemci tam sınırda kalıyor haberin olsun
Ragebaitter kid millatan kalma telefon öner sen millete cücük saksınla13 tabii ki, s25 bile olsa 13.