Çözüldü✓ Alınır mı arkadaşlar

Reaksiyon skoru
145
https://amzn.eu/d/7VVoeBX

Benq monitör alınır mı arkadaşlar. 5060ti sistem topluyorum fakat oynadığım oyunlar genelde fps bu da fps için iyi gibi. Fiyatı da uygun ilerde 2k oyunlara geçersem 2. Monitör olur en kötü diye düşündüm tavsiye verir misiniz ?

İkinci el monitör ve pahalı

Başka önerin var mı hocam monitör tavsiyen

Ama tavsiyem 2k

BenQ iyi marka ama ikinci el ise bilemiyorum Amazon ikinci elleri o kadarda kötü olmuyor, onun dışında model güven vermedi, hayır diyorum.

2k 27” fps de sıkıntı yaşar mıyım
Daha yüksek çözünürlüklü olduğu için FPS'de düşüşler olur sadece, fakat görüntü kalitesine bakıldığında bu fiyata kesinlikle 2k monitör değer.1080p alacaksan bunu al,2k için öneri yapabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha yüksek çözünürlüklü olduğu için FPS'de düşüşler olur sadece fakat görüntü kalitesine bakıldığında bu fiyata kesinlikle 2k monitör değer.1080p alacaksan bunu al,2k için öneri yapabilirim.
Fps bazen çok kaos oluyor biliyorsunuz hikaye geçmek istediğimde de güzel olsun diye 2k da oynamak başka tabi ki gamepad vs de aldım gow yada warframe oynamak için

2K monitör Üzmez sizi. Sistem güzel
O zaman 2k 180hz asus tuf gibi monitörlere bakıyorum

Daha yüksek çözünürlüklü olduğu için FPS'de düşüşler olur sadece, fakat görüntü kalitesine bakıldığında bu fiyata kesinlikle 2k monitör değer.1080p alacaksan bunu al,2k için öneri yapabilirim.

1080 için iyi mi diyorsun hocam linktekine 2k da tavsiye verir misin

Geri