alamadım yav
alamadım yav
6.440TL 27M2N5500 model numaralı.Kaça almıştın hocam ona göre stok takip edip ben alayım ürünüŞansımı denemeyi seviyorum
2 gündür kullanıyorum çok iyi bir şey kerata. Ses kasılıyor oyunda ama biri falan koşarsa
öyleyse eyvellah ama bazılarının girdiği tripler saçma geldiuyeleri baska forum vb cekmek yasak dedi admin bundan dolayi olabilir
dost ekolayzır ayarlarını nereden yaptın?2 gündür kullanıyorum çok iyi bir şey kerata. Ses kasılıyor oyunda ama biri falan koşarsa![]()
Uygulamasından hazir modlardan.dost ekolayzır ayarlarını nereden yaptın?
Hocam bilgisayara bağlamadım Güç kablosunu taktım sadece ekrana güç geldiğinde hemen gördüm zaten sinyal yok uyarısı geliyor o pencerede ekranda güç varken (HDMI ve DP takılı değil) sadece güç kablosu takılıydı ve ekranda içpanelde kırmızı yeşil lekeler vardi pixellerinde sanki bozulmuş gibi tarif etmesi zor üretim hatası büyük ihtimalle resim yüklemiştim gözükmeyen sol üsttede vardı resimde kırmızı ve yeşil olanlar gözüküyor net olarak.@f.castle genelde bu tarz sorunlar hdmi kablosu farklılığı veya temassızlığından kaynaklanıyor umarım onu başka kabloyla deneyip öyle iade etmişsinizdir. nasip değilmiş daha iyisi denk gelir umarım
baktım ama mantıksız benceM3 Macbook ama 8GB ram iptal eden oldu heralde ondan stok geldi
https://www.amazon.com.tr/Apple-2024-çipli-MacBook-Laptop/dp/B0CX22KHVX/ref=sr_1_16?dib=eyJ2IjoiMSJ9.aHj45rgFKpjtpDS7WAjHnh8QPv-UcmjRyXozHjNSZssflVcuhwKhRuCa16FyZIdDJyZrBIpStuqsA6ohvz5_plnFfEWWZZ-tXbVytpRLP8WpMaEsBG5dKHLvaLdNOlIWjTvHPz5cFclxM30n-WE5T_eKXMT_0_mCQibg24reEBl221IHXale8EHyHaI5l-woGyS2KtWWoV9cPCT56JqBpKpomm8Yp7NeNm1el6QM5Rg.DToKOuURtl1KM-X8fnJWsWWCCQ-OiTT2mjzclUbk6UM&dib_tag=se&qid=1759618762&refinements=p_n_condition-type:13818537031&rnid=21345902031&s=computers&sr=1-16&th=1
Mantıklı olsa bakacak süre bulamazsın zaten salisesinde çekerler.baktım ama mantıksız bence