Yurtdışında yaşayan birini şikayet etmek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Skandall

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar bi uygulama üzerinden kadın sandığım biriyle konuştum açık fotoğrafım elinde ve Instagram da ki herkese atacağını söylüyor 4k para istedi verdim bi 4k daha istiyor yardım edin nasıl şikayet edebilirim avukat falan varsa yoksa yardım etsin acil abi acil yardım edin

4k at yardımcı olayım.

Ya aminakoyim cidden diyorum aga düştük bi gaflete gece gece mahvoldum yardımcı olsan olabilecek biri varsa yönlendirsen
Haci elemani her yerden engellemek dışında bir şey yapamazsın. O 4 bin lirayi da atmayacaktin.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Haci elemani her yerden engellemek dışında bir şey yapamazsın. O 4 bin lirayi da atmayacaktin.
Kanka engelledim zaten aminakyoim adam bütün takipçileri takip ettiklerimi ekran görüntüsü almış zeki orhan evladi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avrupa Birliği cart curt şikayet edemiyor muyum ne biliyom abd seylerine falan adamın instagram hesabı var bende de onu versem falan bulmazlar mı

Kanka engelledim zaten aminakyoim adam bütün takipçileri takip ettiklerimi ekran görüntüsü almış zeki orhan evladi

Avrupa Birliği cart curt şikayet edemiyor muyum ne biliyom abd seylerine falan adamın instagram hesabı var bende de onu versem falan bulmazlar mı

Kardeş ilk önce 2 mesajındaki küfürlerinden dolayı banın hayırlı olsun.

Herkesin başına gelebilir bu tür şeyler. O ilk parayı atmayacaktın, kime atarsa atsın. AI falan derdin yırtardın.

Avrupa Birliği cart curt şikayet edemiyor muyum ne biliyom abd seylerine falan adamın instagram hesabı var bende de onu versem falan bulmazlar

Herkesin başına gelebilir bu tür şeyler. O ilk parayı atmayacaktın, kime atarsa atsın. AI falan derdin yırtardın.
Sana etmedim küfürü

Al falan derdin yırtardın derken nasıl yani

Fark etmiyor. :)

Millete atmakla tehdit etmiyor mu seni? Yapay zekayla yaptı falan dersin geçiştirirsin. Sıkıntı olmaz. Daha para gönderme sürekli para ister zaten.
Öyle söylerim artık herkese atıyor zaten eyvallah hocam bu konu hakkında şikayetçi olabileceğim bi yer yok değil mi varsa bile neresi öğrenmek istiyorum

Öyle söylerim artık herkese atıyor zaten eyvallah hocam bu konu hakkında şikayetçi olabileceğim bi yer yok değil mi varsa bile neresi öğrenmek istiyorum

Hayır yok. Şu saatte polisi arasan bile sana tek diyecekleri "Adamı engelle, daha da para gönderme" olacaktır. Siber suçlar falan uğraşmaz zaten.

hıcbırsey yapamassın ayrıca ettıgın kufurlerden dolayı repledım bırdaha laflarını secerek yazman dılegıyle.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,405
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri