rjz4
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
iptal ededeğim o haldeMenteşesi kırılıyor plastik almanı önermem metal olanlara bak

edit: edemedim

iptal ededeğim o haldeMenteşesi kırılıyor plastik almanı önermem metal olanlara bak
cloud 3 wireless almıştım sıfır 3k dan oldu sanırım 1 yıl ben memnunum malzeme kalitesi güzel öneririm.onlar hangisi peki yada buranın dısında onerebılcenız kulaklık varmı artık kabloluyla ugrasamıcam satıcam elımdekını zaten ayda yılda 1 kere takıyom
cloud 3 ü kacıranlardanım birdaha düşmez gibi o fiyata keske alabılseydım elımdekı 1kdan satsam 2 kya almıs olurdumcloud 3 wireless almıştım sıfır 3k dan oldu sanırım 1 yıl ben memnunum malzeme kalitesi güzel öneririm.
razer barracuda x aldım aynı
v2 pro wireless aldım aynı hepsi kırıldı para iadesi aldım
corsair h60 mı ne vardı aynı
cloud 2 serisi aynı çok kulaklık denedim şunu tecrübe ettim o menteşe alüminyum olacak yoksa çatlıyor.
Coil whine çıkması kullanıma engel değil, zaten amazondan kaynaklı bir sorun da değil. O yüzden vermezler.Yok işte eğer coil whine çıkarsa %20 indriim isteyeceğim verirlerse 27.700'e düşecek o zaman güzel olur düşmezse de iade ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olum gülüncek ne var bu kadar ahasdash
hyperxin musteri hizmetleri guzel amacloud 3 wireless almıştım sıfır 3k dan oldu sanırım 1 yıl ben memnunum malzeme kalitesi güzel öneririm.
razer barracuda x aldım aynı
v2 pro wireless aldım aynı hepsi kırıldı para iadesi aldım
corsair h60 mı ne vardı aynı
cloud 2 serisi aynı çok kulaklık denedim şunu tecrübe ettim o menteşe alüminyum olacak yoksa çatlıyor.
Ne kadar inanarak boş konuşuyorsunuz. Ölü piksel, ışık sızması vs kullanıma engel değil senin mantığına göre de amazondan da kaynaklanmıyor. Ona niye veriyorlar o zaman?Coil whine çıkması kullanıma engel değil, zaten amazondan kaynaklı bir sorun da değil. O yüzden vermezler.
Ölü piksele nerede para iadesi yapmışlar? Depodan kaynaklı, amazondan kaynaklı bir sorun olmadığı sürece kısmi para iadesi yapmazlar. İyice saçmaladınız siz, bir de inanarak boş konuşuyor diyor. @thepublicman al işte, böylelerine iyilik yapmayacaksın.Ne kadar inanarak boş konuşuyorsunuz. Ölü piksel, ışık sızması vs kullanıma engel değil senin mantığına göre de amazondan da kaynaklanmıyor. Ona niye veriyorlar o zaman?
güzel ama programı paralı -_- en son 10 dolardışimdi baktım var almaya değermı peki bu kulaklık 4700 e geliyor
Açıklamasında yazmayan bir sorun çıkarsa iade yapıyorlar yani piksel yazıyorsa ve pikselli gelirse ona yapacak bir şey yok ama pikselli geldi aşırı ışık sızması da var o zaman kısmıi iade yapıyorlar coil whine farklı bir süreç amazon karar verir onaÖlü piksele nerede para iadesi yapmışlar? Depodan kaynaklı, amazondan kaynaklı bir sorun olmadığı sürece kısmi para iadesi yapmazlar. İyice saçmaladınız siz, bir de inanarak boş konuşuyor diyor. @thepublicman al işte, böylelerine iyilik yapmayacaksın.
kazık arkadaş indirim isteyecekmişHocam 30kya msi gaming trio felan düşüyor, aero için bu paralar fazla değil mi ya
Benim aldığım cihazda ölü piksel çıktığı için 934 tl iade aldım 6200 e almıştım monitörü yanlış biliyorsunuz.Ölü piksele nerede para iadesi yapmışlar? Depodan kaynaklı, amazondan kaynaklı bir sorun olmadığı sürece kısmi para iadesi yapmazlar. İyice saçmaladınız siz, bir de inanarak boş konuşuyor diyor. @thepublicman al işte, böylelerine iyilik yapmayacaksın.