drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,203
34k kazık değil mi bune böyle -_- %20 varmıydı üstünde peki alırken
34k kazık değil mi bune böyle -_- %20 varmıydı üstünde peki alırken
Yok işte eğer coil whine çıkarsa %20 indriim isteyeceğim verirlerse 27.700'e düşecek o zaman güzel olur düşmezse de iade ederim34k kazık değil mi bune böyle -_- %20 varmıydı üstünde peki alırken
Sen misin buYok işte eğer coil whine çıkarsa %20 indriim isteyeceğim verirlerse 27.700'e düşecek o zaman güzel olur düşmezse de iade ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olum gülüncek ne var bu kadar ahasdash
Ben de bekliyorum arada düşüyorbeyler takip edemıyorum arada koblosuz kulaklık düşüyormu pc için
blackshark v2 pro(2023) gelip duruyor aradabeyler takip edemıyorum arada koblosuz kulaklık düşüyormu pc için
Ben de bekliyorum arada düşüyor
şimdi baktım var almaya değermı peki bu kulaklık 4700 e geliyorblackshark v2 pro(2023) gelip duruyor arada
Menteşesi kırılıyor plastik almanı önermem metal olanlara bakşimdi baktım var almaya değermı peki bu kulaklık 4700 e geliyor
onlar hangisi peki yada buranın dısında onerebılcenız kulaklık varmı artık kabloluyla ugrasamıcam satıcam elımdekını zaten ayda yılda 1 kere takıyomMenteşesi kırılıyor plastik almanı önermem metal olanlara bak
bu fiyat mantıklımıydı hocam bir kaç dakika durdu bu ürün alacaktımda gerek yok diye almadım rx 6800 z trio ile memnunum
nova 7 vardı bana gelende bozuk çıktı5000-6000 TL'ye kadar fırsat kulaklık var mı?
Hocam 30kya msi gaming trio felan düşüyor, aero için bu paralar fazla değil mi ya