Laptopa ekran kartı çalışmıyor

Shiwoss

80+
Reaksiyon skoru
39
bilgisayarıma format attım bide temizledim temizlerken klavyedeki kirler çıksın diye ters çevirip vurdum arkasına bi çok kez ama kıracak kadar değil sonra çalışıyodu sorun yoktu format attım win 10 a geçtim yeniden flaşla attım driver falan temizledim hepsini şimdi driverı kurarken bilgisayar uyumlu ddeğil diyor ekran kartını okumuyor yani

bilgisayarıma format attım bide temizledim temizlerken klavyedeki kirler çıksın diye ters çevirip vurdum arkasına bi çok kez ama kıracak kadar değil sonra çalışıyodu sorun yoktu format attım win 10 a geçtim yeniden flaşla attım driver falan temizledim hepsini şimdi driverı kurarken bilgisayar uyumlu ddeğil diyor ekran kartını okumuyor yani
Yeni laptoplar 11 destekliyor. 10 bu yıl bitiyor. Bir sürümü devam edecek sadece. Yeni laptoplar 11 driver olarak çıkıyor

Eski sürüm sürücüler
şimdide acerın kendi bios uptadetini yaptım sürekli blue screen yiyorum ne yapmam lazım

Diskin bozulmuş olabilir. Bios'tan sağlık testi yap. S.M.A.R.T olarak geçer.
bakıyorum şimdi ama bios güncellendi o eski mavi arka planlı şey yok daha sade ama bilgisayar açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bulamadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diskin bozulmuş olabilir. Bios'tan sağlık testi yap. S.M.A.R.T olarak geçer.
ya bi anlayan yok mu flaşla resetliyicem tek tek anlatsın bana parası neyse vericem

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 8
Son düzenleme:
Security veya advenced bölümlerine bak. Yan panelden giriş yapabilirsin.

Garantisi geçerliyse servise gönder. Geçerli değilse de gönder. Acer'lerin kapağını açmak zor. Belki her model öyle olmayabilir ama kapak anakart'a yapışık.

Garantisi geçerliyse servise gönder. Geçerli değilse de gönder. Acer'lerin kapağını açmak zor. Belki her model öyle olmayabilir ama kapak anakart'a yapışık.
ya ben ram taktım extra garantiden çıkıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,584
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri