sıkıntı yok 4 ü boş kalsın sorun değil. işlemcinin modeli ne?Arkadaşlar anakartim
COLORFUL CVN B850M GAMING FROZEN V14A DDR5 8400Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart
ve anakart guc girişinde 8+4 pin istiyor ama benim psudan 4+4 geliyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz
R5 7600 rx6800xt ile kullanilacaksıkıntı yok 4 ü boş kalsın sorun değil. işlemcinin modeli ne?
rahat besler sıkıntı yok.R5 7600 rx6800xt ile kullanilacak
650Psu kac watt ?
sertifikası nedir? yazmayı unuttum. Bronz,plat vs.
Çoğaltıcı falan almama gerek varmıPsu kac watt ?
Cv650 corsair 650w psu 12v max outpot 624w bronzsertifikası nedir? yazmayı unuttum. Bronz,plat vs.
Hiç bişey almana gerek yok, 4+4 ü takman yeterli anakarta, daha fazla güç isteyen ya da aşırı overclock yapılacak işlemcilerde lazım olur 8 pinden fazlasıÇoğaltıcı falan almama gerek varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cv650 corsair 650w psu 12v max outpot 624w bronz
Tamamdir saolasin hocam bi an dedim yeni psu almam lazim aklım gittiHiç bişey almana gerek yok, 4+4 ü takman yeterli anakarta, daha fazla güç isteyen ya da aşırı overclock yapılacak işlemcilerde lazım olur 8 pinden fazlası
Biraz geç cevap vermiş olucam. Kusura bakma.Tamamdir saolasin hocam bi an dedim yeni psu almam lazim aklım gitti
Valla hocam bu kış o kadar elektrik kesintisi oldu ki en az 1 haftada 50 kez gitmiş gelmiştir daha yarı yolda koymadı 3 yıldır kullanıyorum yılda 1 kez temizliğini yapıyorum bozulana kadar devam bu arada hocam buldum anakart pinlerini ucu sıkışmış köşeye 8+4+4 varmış psuda kabloları düzeltirken gördüm 8+4 pin taktım ne olur olmaz diye ben yinedeBiraz geç cevap vermiş olucam. Kusura bakma.
Aslında senin Yeni PSU düsüncen hiçte yanlış degil. Suan icin sorun olmayacaktır. Ama uzun vade de PSU verimsiz calışacak. Bütçen varsa 750-850 GOLD veya geleceğe yatırım ıcın daha yukseğini alabilirsin.