Marka bence pek önemli değil ama PCI-e sürümü çok önemli hocam. 4.0 diye alırsınız 3.0 gelir maksimum performansta kullanamazsınız kartı. Alacağınız riser ı iyi araştırıp mümkünse başkalarının da tercih ettiği aldığı ve yorum yazdığı güvenli platformlardan bakın.7800xt ile kullanacağım. Herhangi bir 4.0 alsam yeterli olur mu markası önemli mi? Param güvende ile alacağım
Param güvende ile alacağım. 4.0 16x yazmış ama bilmiyorum. En kötü ihtimal iade ederiz öyle değilseMarka bence pek önemli değil ama PCI-e sürümü çok önemli hocam. 4.0 diye alırsınız 3.0 gelir maksimum performansta kullanamazsınız kartı. Alacağınız riser ı iyi araştırıp mümkünse başkalarının da tercih ettiği aldığı ve yorum yazdığı güvenli platformlardan bakın.
Ne kadar fiyatı?Param güvende ile alacağım. 4.0 16x yazmış ama bilmiyorum. En kötü ihtimal iade ederiz öyle değilse
Param güvende ile birlikte 1100 1200 civarını bulabilir.1kya alacağım. akvaryum kasa kullanıyorum soğutmada sorun yaşarmıyım acaba
20 santimetre yetecek mi konumlandıracağın yere? Yeterse sipariş et gelsin dene. Markaya takılma dediğim gibi bunların çoğu Çin menşeili zaten ve büyük çoğunluğu da aynı fabrikadan çıkıyorlardır.Lazmin nasıldır acaba. Bütçe olarak çok çıkmak istemiyorum o yüzden
Kasam bu şekilde. 90 derece döndürüp takacağım direkt. 20cm yeter diye düşünüyorum20 santimetre yetecek mi konumlandıracağın yere? Yeterse sipariş et gelsin dene. Markaya takılma dediğim gibi bunların çoğu Çin menşeili zaten ve büyük çoğunluğu da aynı fabrikadan çıkıyorlardır.
Yeter diyorsan sipariş edip dene hocam Amazon zaten, düzgünce denersin olmadı temiz bir şekilde iade edersin.Kasam bu şekilde. 90 derece döndürüp takacağım direkt. 20cm yeter diye düşünüyorum
Sistem beyaz genel olarak ekran kartı gri siyah tonları. 40cm fazla gelir mi acaba?Yeter diyorsan sipariş edip dene hocam Amazon zaten, düzgünce denersin olmadı temiz bir şekilde iade edersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@AliMert37 sistemin beyaz mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@AliMert37
PCIE 5.0 X16 RISER KABLOSU Yüksek Hızlı Esnek GPU Uzatma Adaptörü PCB 128GBPS Oyun sunucuları Için ITX 4.0 3.0 2.0 1.0 Ile Uyumlu Yapılar (40cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PCIE 5.0 X16 RISER KABLOSU Yüksek Hızlı Esnek GPU Uzatma Adaptörü PCB 128GBPS Oyun sunucuları Için ITX 4.0 3.0 2.0 1.0 Ile Uyumlu Yapılar (40cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şuna da bir bakmanı öneririm PCI-e 5.0 demiş ne kadar doğru bilemem ama 200 300TL farka gelecek için yatırım maksatlı değebilir. Ekstra %5 ödeme adımında da indirim uyguluyormuş 1395TL ye tekabül ediyor.
Valla bilmiyorum fazla gelirse de kartın arkasına rulo şeklinde koyarsın karttan dolayı gizlenir arkayaSistem beyaz genel olarak ekran kartı gri siyah tonları. 40cm fazla gelir mi acaba?
Sipariş verecekken farkettim yurtdışından gelecekmiş. O gelene kadar benim PC satilir herhaldeValla bilmiyorum fazla gelirse de kartın arkasına rulo şeklinde koyarsın karttan dolayı gizlenir arkaya