Kekurikekukaka
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
Az önce tablet konusunda yorumunuzu görüp almıştım çok teşekkür ediyorum, umarım çocuklar tarafından tuşları sökülmemiştir
klavyeler outlet değil teşhirmiş

Kullanan adam için mantıklı da al-sat için bilemedim
- Teşhir ürünüdür.
- Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
- Ürün servis kontrolünden geçmiştir.
- Ürünlerin garanti süresi bulunmamaktadır.
- Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır.
- Ürün stoklarla sınırlıdır.
- Pil içeren ürünlerde pil durumu değişiklik gösterebilir.
- garantisi bitmiş o yüzden almadım iki yıllık ürün uğraşmaya gerek yok
al sat yapacağım için iptal ettim hocam tam kartı girmiştim almadımKullanan adam için mantıklı da al-sat için bilemedim
Bende aynı şekilde hocamal sat yapacağım için iptal ettim hocam tam kartı girmiştim almadım
Yapmayın be hocam çok ihtiyaç değilse ihtiyacı olan alsınal sat yapacağım için iptal ettim hocam tam kartı girmiştim almadım
Stoğu bittiYapmayın be hocam çok ihtiyaç değilse ihtiyacı olan alsın
Benim de tek korkum o ama öyle de gönderceklerini sanmıyorum o yüzden 2-3 alıp temiz olanı kullanıp diğerlerini iade mi etsem diye düşünmüştüm ama pek etik olmaz diye düşündüm.Umarım herkese temiz ve güzel bir şekilde gelir ihtiyaç için aldım ben garanti durumu da çok önemli değil açıkçası.Az önce tablet konusunda yorumunuzu görüp almıştım çok teşekkür ediyorum, umarım çocuklar tarafından tuşları sökülmemiştirklavyeler outlet değil teşhirmiş