🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Uyguna yan monitörlük 27" monitör düşse alırım da aslında düşmüyor işte

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Enco
Nova 7, nova 5, blackshark v2 pro siyah ve beyaz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nova 5 biti de nova 7 de alınmaz sarı siteden kesin garantili alıyorsun o paralara bu nova 7 yi alsan bozulsa sadece iade alıyor değişim yapmıyorlar
Teşekkür ediyorum kankam. Ben airpods sandım 😂

Düz kulaklık girdi ve gece o konuşulmuş ya ondan.

Nova 7, nova 5, blackshark v2 pro siyah ve beyaz
nova 5 te aynı şekilde sarı sitede kapalı kutu beyaz 4500 tl siyah 5k ya var

Hocam ben nova5i iptal aldım stok giricek birazdan direkt al
yok kanka ya almam bende nova 7 var nova 5 alacakımda çift tutucu olduğundan baskı yapıyormuş kafaya nova 7 bile iyi ayarlamazsan kafa ağrıtıyor nova 5 i düşünemiyorum

Teşekkür ediyorum kankam. Ben airpods sandım 😂

Düz kulaklık girdi ve gece o konuşulmuş ya ondan.
airpods gece 2 de girmiş çok üzüldüm bir tane alabilsem direkt salcam burayı daha ürün almıcam da :D

nova 5 te aynı şekilde sarı sitede kapalı kutu beyaz 4500 tl siyah 5k ya var

yok kanka ya almam bende nova 7 var nova 5 alacakımda çift tutucu olduğundan baskı yapıyormuş kafaya nova 7 bile iyi ayarlamazsan kafa ağrıtıyor nova 5 i düşünemiyorum

airpods gece 2 de girmiş çok üzüldüm bir tane alabilsem direkt salcam burayı daha ürün almıcam da :D
Deme öyle bir şey görsen yine alırsın bağımlılık yapıyor. 😂

Hocam ben nova5i iptal ettim stok giricek birazdan direkt al
birde o paraya kapalı kutu alırım sarı siteden garantisi her şeyi var nova 7p bile buldumda güvende açtırmaya ikna edemedim ama beyaz 7p buldum 508e geliyor 17 ay garantili fatura mediamarkt garanti etiketide var

Deme öyle bir şey görsen yine alırsın bağımlılık yapıyor. 😂
yok hacı amazonla işim bitti ya hiç karlı yanı yok tek iyi yanı koşulsuz iade var başka bir muhabbeti yok sahibinden de daha ucuza garantili faturalı ürün var bozulunca değişim alırsın en azından amazonda direkt iade yarın kulaklık 10k olsa zarar veya iade edilen parayla alman imkansız olacaktır

Ss artic nova pro beyaz iade edeceğim bugün, birde x modelini almıştım siyah o gelince açıp kontrol ettim beyazın bataryayı yemişler içinden birde kullanılmış, siyah 0 geldi beyazdan 1300 lira aşağıda ama tek batarya sanırım kutusunda çift batarya ibaresi yok
1 batarya kulaklıkta 1 batarya dockta olmalı bataryayı çalıp iade etmişlerdir

birde o paraya kapalı kutu alırım sarı siteden garantisi her şeyi var nova 7p bile buldumda güvende açtırmaya ikna edemedim ama beyaz 7p buldum 508e geliyor 17 ay garantili fatura mediamarkt garanti etiketide var

yok hacı amazonla işim bitti ya hiç karlı yanı yok tek iyi yanı koşulsuz iade var başka bir muhabbeti yok sahibinden de daha ucuza garantili faturalı ürün var bozulunca değişim alırsın en azından amazonda direkt iade yarın kulaklık 10k olsa zarar veya iade edilen parayla alman imkansız olacaktır
Aynen öyle kankam. Sen daha iyi bilirsin zaten.

Nova 5/7 2. Elde 3 al 2 öde kampanyasıyla alanlar satıyor

Geri