🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180 Hz 6.997 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,353
Rampage çöp, alınmaz demeden önce:
Bu monitörü Abdullah Hacıgül inceledi ve gayet iyi. Ayrıca panelinin üreticisi AUO gayet güvenilir.

Uygulamadan alınca fiyat 6.997 TL oluyor. Renk gamutu yüksek ve gecikme değerleri ortalama bir monitör. Parlaklık ve kontrast testi bulunmuyor ama bu seviyede bir monitörde düşük olacağını düşünmüyorum. En ucuz 2K monitörlerden birisi tercih edilebilir.

@Abdullah Hacıgül Hocamız inceledi:

6000 olsaydı almayı düşünürdüm. 7000 e muadilleri oluyor

Bu monitörü Abdullah Hacıgül inceledi ve gayet iyi. Ayrıca panelinin üreticisi AUO gayet güvenilir.

Uygulamadan alınca fiyat 6.997 TL oluyor. Renk gamutu yüksek ve gecikme değerleri ortalama bir monitör. Parlaklık ve kontrast testi bulunmuyor ama bu seviyede bir monitörde düşük olacağını düşünmüyorum. En ucuz 2K monitörlerden birisi tercih edilebilir.

Ana monitörüm ama kimseye inandıramayız

Servisi kim hocam bunların? Bir ürün alırken ürün kaliteli olsa da servis kısmı da çok önemli.

Çerçevesi cok kötü duruyor bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana monitörüm ama kimseye inandıramayız
G65B incelemesi ceksende bir görsek. VA olmasına rağmen cok seri bir monitör, IPS modelleri geciyor. TR de düzgün incelemesini yapan bir kanal görmedim. Sende cihazlar varken testini yapsan güzel olur.
Desktop Screenshot 2025.10.11 - 20.34.41.57.webp

Geri