Hangi GamePad'i Almalıyım

bunların içinde yazılım desteği olsun ürün kalitesi olsun en iyisi gamesir. ama az daha çıkıp supernova almak daha mantıklı.

@Diavelin Hocam yıllardır F310 kullanıyorum, anologların yan yana olmasına alışkınım. Biri altta biri üstte olunca rahat edemiyorum.
Var mı bana önerebileceğin bu tarzda hall effectli bir gamepad?
Bahsettiğin türde gamepad’e simetrik gamepad deniyor. Var ama sayıları az ve özelliklerine göre genelde biraz pahalıya kaçıyorlar. Daha önce denemediysen, asimetrik bir model alıp alışabilirsin; 2–3 günde rahatça alışırsın.

Yine de senin isteğine göre ucuzdan pahalıya birkaç öneri yapayım:
  • Fantech Nova Pro V2
  • GameSir Tarantula
  • 8BitDo Pro 3
Bunlar dışında asimetrik gamepad önerisi istersen, ona göre de yardımcı olabilirim.

Bahsettiğin türde gamepad’e simetrik gamepad deniyor. Var ama sayıları az ve özelliklerine göre genelde biraz pahalıya kaçıyorlar. Daha önce denemediysen, asimetrik bir model alıp alışabilirsin; 2–3 günde rahatça alışırsın.

Yine de senin isteğine göre ucuzdan pahalıya birkaç öneri yapayım:
  • Fantech Nova Pro V2
  • GameSir Tarantula
  • 8BitDo Pro 3
Bunlar dışında asimetrik gamepad önerisi istersen, ona göre de yardımcı olabilirim.
Hocam Aetherde anti-friction ring yokmuş ne anlama geliyor açıklama şansın varmı birde ben bunu alamassam 1900 TL'ye denk geliyor çünkü gamepower force alsam oda iyi midir?? ama çıkartırsam aether alıcam

Vergiyle Vb şeylerle 1849 TL'ye denk geliyor
Senden neden 100 TL fazla aldığını bilmiyorum, ama bana verdiği fiyat bu şekilde.

1760218029820.webp

Senden neden 100 TL fazla aldığını bilmiyorum, ama bana verdiği fiyat bu şekilde.

Alıntıyı görüntüle
Düzeldi hocam eski indirim kodunu kullanıyormuşum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1760218174681.webp
Arasındaki farkı açıklarmısın hocam yurtiçi daha yavaş değilmi

Hangisini seçeyim

Düzeldi hocam eski indirim kodunu kullanıyormuşum :D

Alıntıyı görüntüleArasındaki farkı açıklarmısın hocam yurtiçi daha yavaş değilmi

Hangisini seçeyim
Yurtiçi Kargo bence daha iyi bir kargo firması, ancak ücretleri biraz yüksek. Bu yüzden tercih tamamen size kalmış.

Tamamdır hocam alınca incelemeyi yaparımda anti-friction ring ne işe yarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,848
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri