Öneri PC için Gamepad Tavsiyesi

Merhaba
Windows da kullanmak üzere xbox düzenine sahip f/p gamepad tavsiye eder misiniz? Titreşimi vs kaliteli olmalı.
Aşağıdakileri buldum ancak kararsız kaldım. Ya da 9. Nesil xbox kolu mu almalıyım?
ATK Battle Axe Pro kesinlikle öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nintendo kolu bu kanka

Şu lanet olası kol çok iyi ama connectgame rezil bir site. Evde dünya gamepad var ama buna alıştım başka hiçbirini kullanasım gelmiyor.

Gaminggen de satılan gulikit kk3 pro hakkında bilginiz var mı? İyi midir onu da onermisler ama çok kararsız kaldım açıkçası fantech shooter 3 almak istemiyorum bağlantı güncelleme falan sıkıntılı sanırım insanlar zar zor ayarlıyormus

Gaminggen de satılan gulikit kk3 pro hakkında bilginiz var mı? İyi midir onu da onermisler ama çok kararsız kaldım açıkçası fantech shooter 3 almak istemiyorum bağlantı güncelleme falan sıkıntılı sanırım insanlar zar zor ayarlıyormus
Gulikit ürünlerini önermiyorum. Bağlantı sorununu düzelttiler mi fikrim yok lakin yakın zamana kadar gecikme sorunları vardı kolun. Bahsedilen atk battle axe pro daha iyi bir kol. İsterseniz şarj standı olmayan versiyonu olarak throne tactical hero da bakabilirsiniz

Gulikit ürünlerini önermiyorum. Bağlantı sorununu düzelttiler mi fikrim yok lakin yakın zamana kadar gecikme sorunları vardı kolun. Bahsedilen atk battle axe pro daha iyi bir kol. İsterseniz şarj standı olmayan versiyonu olarak throne tactical hero da bakabilirsiniz
Anladım sagolun onu da eledik öyleyse

Geri