mifdal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 296
bıldıgın daha ıyı ınternette arastır ıstersenNasıl iyi
bıldıgın daha ıyı ınternette arastır ıstersenNasıl iyi
Pro versiyonu son derece iyiNasıl iyi
enısı severım ama cok sponsorluk alıyor sponsorlugun yorumuna guven olmaz shooter 3 ıyıdır ama bu butceye alınmazEnis Kirazoğlu denemişti shooter 3 ü gayet memnun kaldığını söyledi
ATK Battle Axe Pro kesinlikle öneririmMerhaba
Windows da kullanmak üzere xbox düzenine sahip f/p gamepad tavsiye eder misiniz? Titreşimi vs kaliteli olmalı.
Aşağıdakileri buldum ancak kararsız kaldım. Ya da 9. Nesil xbox kolu mu almalıyım?
Nintendo kolu bu kanka![]()
BIGBIG WON Blitz Oyun Kolu
Önemli Not: Sadece Blitz Combo modelinde paket içerisinden şarj dock'u çıkmaktadır. Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
PardonATK Battle Axe Pro kesinlikle öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nintendo kolu bu kanka
?bıldıgın daha ıyı ınternette arastır ıstersen
Battle axe pro daha iyi anlamında söylemiştimPardon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
Gulikit ürünlerini önermiyorum. Bağlantı sorununu düzelttiler mi fikrim yok lakin yakın zamana kadar gecikme sorunları vardı kolun. Bahsedilen atk battle axe pro daha iyi bir kol. İsterseniz şarj standı olmayan versiyonu olarak throne tactical hero da bakabilirsinizGaminggen de satılan gulikit kk3 pro hakkında bilginiz var mı? İyi midir onu da onermisler ama çok kararsız kaldım açıkçası fantech shooter 3 almak istemiyorum bağlantı güncelleme falan sıkıntılı sanırım insanlar zar zor ayarlıyormus
Anladım sagolun onu da eledik öyleyseGulikit ürünlerini önermiyorum. Bağlantı sorununu düzelttiler mi fikrim yok lakin yakın zamana kadar gecikme sorunları vardı kolun. Bahsedilen atk battle axe pro daha iyi bir kol. İsterseniz şarj standı olmayan versiyonu olarak throne tactical hero da bakabilirsiniz