ASUS ROG GLADIUS III AimPoint alınır mı?

Neden hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam rog yazısı olduğu için 3700 bayılıyorum
Tamam kardeşim png ile yapılmış bir görsel için 3700 öde hayırlı olsun

Neden hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15-16 yaşlarında fps oyunu bağımlısı bir çocuk olsaydım dediğiniz mouselardan alırdım ama artık ilgimi çekmediği için bu tarz mouselara veya markalara yöneliyorum teşekkür ederim yorumunuz için
yani hocam bende ön yargılıydım ancak şuan atk f1 pro max mouse kullanıyorum bu fiyata içinde en iyi sensörlerden pixart3950 var 8000hz raporlama var ve fare yağ gibi kayıyor dedikleri çok iyi hiç takılma donma yapmadı neye dayanarak 15-16 yaşında çocuk olsaydım dediğini anlamadım

bende bu büyük markaların asus vb. fare ve klavyelerinde sırf adları olduğu için gereksiz pahalı yaptıklarını düşünüyorum

yani hocam bende ön yargılıydım ancak şuan atk f1 pro max mouse kullanıyorum bu fiyata içinde en iyi sensörlerden pixart3950 var 8000hz raporlama var ve fare yağ gibi kayıyor dedikleri çok iyi hiç takılma donma yapmadı neye dayanarak 15-16 yaşında çocuk olsaydım dediğini anlamadım

bende bu büyük markaların asus vb. fare ve klavyelerinde sırf adları olduğu için gereksiz pahalı yaptıklarını düşünüyorum
Kendimden kastediyorum hocam artık eskisi gibi fps oyunu oynamadığım için o tarz oyun odaklı mouselara gerek var mı bilmiyorum, normalde bende marka bağımlısı değildim ki hala da değilim, ama farklı ekipmanları farklı markalar ala ala çingen kasa doblo gibi duruyor setup. Klavyemi asus rog strix almıştım e baktım ekran kartım ve ana kartım da asus dedim bari mouse ve kulaklığımı da asus alayım daha sonra da bi tane de asus monitör çekerim setupu tamamlarım dedim. Ama madem bu bahsettiğim mouse çok kötü veya fiyatını haketmiyor biraz daha beklerim sıkıntı yok indirime girmezse de almam öyle aşırı önemi veya acelesi yok şuna steelswries rival 3 kullanıyorum gayette memnunum 2020 veya 2021 yılında almıştım. Bi kere switch problemi oldu değiştirilebilir switch olmadığı için az kalsın tamir edicem derken bozuyordum ama ne olduysa artık kendi kendine düzeldi şuan sorunsuz kullanıyorum.

Bende forumdaki BİLGİLİ arkadaşların yorumuna dayanarak gidip çan çin çon 4k şarjı 1500 gün giden mouse almıştım, sonuç 1 hafta içinde satıp bu mousea geçtim. Evet donanım önemli ama yazılım ve malzeme kalitesini es geçiyorsunuz.

Bende forumdaki BİLGİLİ arkadaşların yorumuna dayanarak gidip çan çin çon 4k şarjı 1500 gün giden mouse almıştım, sonuç 1 hafta içinde satıp bu mousea geçtim. Evet donanım önemli ama yazılım ve malzeme kalitesini es geçiyorsunuz.
Hocam mouseun yüksekliği nasıl izlediğim videolarda sanki yerden çok yüksekmiş gibi duruyor müsaitseniz fotoğraf atabilir misiniz?

Geri