7Kya Monitör Önerisi (hiç anlamıyorum)

Reaksiyon skoru
43
Bütçe
7000
Monitör bakıyorum genelde fps, fifa, forza tarzı oyunlar oynuyorum. Pivot olması veya boyunun ayarlanması çok çok önemli değil boyu ayarlanabilirse iyi bir artı olur sadece. Mümkünse 27inç bakıyorum çok iyi dediğiniz bir monitör varsa çok az daha bütçeyi arttırabilirim şimdiden öneriler için teşekkürler

Monitör bakıyorum genelde fps, fifa, forza tarzı oyunlar oynuyorum. Pivot olması veya boyunun ayarlanması çok çok önemli değil boyu ayarlanabilirse iyi bir artı olur sadece. Mümkünse 27inç bakıyorum çok iyi dediğiniz bir monitör varsa çok az daha bütçeyi arttırabilirim şimdiden öneriler için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değişik bütçelerden bu monitörleri buldum ama hangisi iyidir veya farklı alternatifler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam FPS oynuyorsanız 27inç'e bulaşmayın. Boyut büyüdüğü için FPS oynamak zorlaşıyor. Bence en mantıklısı Full HD 24inç monitörlerden gitmeniz. Eğer 1.5-2k bütçe artırabilirseniz ve sisteminiz yeterliyse 2K monitörler önereyim.

Hocam FPS oynuyorsanız 27inç'e bulaşmayın. Boyut büyüdüğü için FPS oynamak zorlaşıyor. Bence en mantıklısı Full HD 24inç monitörlerden gitmeniz. Eğer 1.5-2k bütçe artırabilirseniz ve sisteminiz yeterliyse 2K monitörler önereyim.
hocam olur artırabilir miyim emin değilim şuan ama yine de aklımda bulunur

hocam teşekkürler öneri için ama rampagea mesafeliyim biraz onun yerine bildiğimiz markalardan birisini tercih ederim

Sisteminiz 2K için yeterli mi ona göre öneri yapayım sisteminiz ne?
6650xt ryzen 5500

hocam teşekkürler öneri için ama rampagea mesafeliyim biraz onun yerine bildiğimiz markalardan birisini tercih ederim

6650xt ryzen 5500
2K için yetersiz kalıyor sistem 1080p'den devam.

@İsimbulamajim Hocamın önerdiği bu monitör iyidir.

Bu monitör için de bi ara öğrenci indirimi vardı. Eğer hala varsa değerlendirilebilir.

Paneli nasıldır bilmiyorum ama bu ürünü tavsiye eden de çok kişi gördüm. Yinede rampage ve samsung'dan iyi değildir bu model.

Geri