7Kya Monitör Önerisi (hiç anlamıyorum)

hocam mesele Abdullah Hacıgüle güvenmek değil ben rampagea mesefeliyim tercih etmiyorum şuanda
Hocam Abdullah Hacıgül direk ana monitör olarak kullandığına göre demek ki bir bildiği var. Renk gamutu yüksek monitör ve istediğiniz gibi pivot var mesafeli olmak için sebep yok.

Monitör bakıyorum genelde fps, fifa, forza tarzı oyunlar oynuyorum. Pivot olması veya boyunun ayarlanması çok çok önemli değil boyu ayarlanabilirse iyi bir artı olur sadece. Mümkünse 27inç bakıyorum çok iyi dediğiniz bir monitör varsa çok az daha bütçeyi arttırabilirim şimdiden öneriler için teşekkürler
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html 200tl üstünde bütçenin ama mükemmel monitör üstünü görmedim 1080pde

peki attıklarım arasından iyi olan alınabilecek olan var mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html 200tl üstünde bütçenin ama mükemmel monitör üstünü görmedim 1080pde
hocam mesela attığınızla benim attığım phillips temel özellikler olarak aynı duruyor 27inç 180hz 1ms ips anlamadığımdan soruyorum fiyat farkını oluşturan nedir ?

hatta şurdan bakabilirsiniz Genel Özellik Dağılımında en iyisi denebilir
10k altı en iyisi 27inc 1080pde

hocam mesela attığınızla benim attığım phillips temel özellikler olarak aynı duruyor 27inç 180hz 1ms ips anlamadığımdan soruyorum fiyat farkını oluşturan nedir ?
marka-panel kalitesi-renk gamutu vs vs farklarına epeyden bakabilirsin

1080p'de 27 inç almak mantıklı değil bence hocam.

hocam yeter be nesi var mesela ya neymiş pixel pixelmiş fpsde kötü oluyomuş 24inc-27inc oynayışına %5 etki etmez Allah rızası için şu konuyu açtırmayın bana

https://www.epey.com/monitor/karsil...g279ql3a_philips-evnia-27m2n3201a-00/farklari en basit örnekle 50cdm parlaklık bile 500-1000tl arası fark yaratabilir

hocam yeter be nesi var mesela ya neymiş pixel pixelmiş fpsde kötü oluyomuş 24inc-27inc oynayışına %5 etki etmez Allah rızası için şu konuyu açtırmayın bana
Allah rızası için konuyu açsana hocam. Görüntüde hissedilebilecek bir fark oluyor kendi gözlerimle gördüm beni rahatsız etti. Arkadaş FPS oyunları oynuyorum diyor 24inç 1080'den 2K 27inç'e geçtim valo, cs oynayamaz hale geldim ekran boyutu gözümü yormaya başladı hızlı oyunlarda. Ben kendi yaşadıklarımı söylüyorum sizin çıkışınızın nedeni ne? Kendi deneyimi mi bi konuda paylaşamayacaksam forumun amacı ne?

hocam bilmiyorum hiç böyle orta üst düzey monitör deneyimlemedim. kendi monitörüm 144hz bile değil o yüzden ufak farklar olsa bile 27inç olsa daha iyi olur diye düşünüyorum

Allah rızası için konuyu açsana hocam. Görüntüde hissedilebilecek bir fark oluyor kendi gözlerimle gördüm beni rahatsız etti. Arkadaş FPS oyunları oynuyorum diyor 24inç 1080'den 2K 27inç'e geçtim valo, cs oynayamaz hale geldim ekran boyutu gözümü yormaya başladı hızlı oyunlarda. Ben kendi yaşadıklarımı söylüyorum sizin çıkışınızın nedeni ne? Kendi deneyimi mi bi konuda paylaşamayacaksam forumun amacı ne?
ama dediğiniz gibi ciddi farklar oluşuyorsa ve göz sağlığını etkileyecekse düşünürüm tabii ki

hocam bilmiyorum hiç böyle orta üst düzey monitör deneyimlemedim. kendi monitörüm 144hz bile değil o yüzden ufak farklar olsa bile 27inç olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Eğer fps oynuyorsan olmuyor hocam. Aksine beni daha da rahatsız etti.

ama dediğiniz gibi ciddi farklar oluşuyorsa ve göz sağlığını etkileyecekse düşünürüm tabii ki
Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum hocam. Benim yaşadığım deneyime sen yalan söylüyorsun diyecek adamın da aklından şüphe ederim. Herkese etkisi farklı olabilir ben bana nasıl yansıdığını söylüyorum. 27inç, fps oyunlarında 24'e göre inanılmaz başımı ağrıtıyor.

21.5 24 27 32 denedim 32de 2k 27de 1080 21de 1080 24de 1080p kalitesinde ha ben 27 kullanıyorum madem kötü ben kanedim yandım başkasını niye ateşe atayım 1 senedir kullanıyorum incle alakalı bir sıkıntı yaşamadım algıcılık yapma cahil cahil konuşma abdulah abi-pc hocası o kanalı bu kanalı herkes 27 1080pde kullanıyor 1 şikayet eden yok ortada kullanmayanların sesi çok çıkıyor

yok öyle bişey kral forumda pcsi olan herkese sor 27 kullananların sorunu varmı

21.5 24 27 32 denedim 32de 2k 27de 1080 21de 1080 24de 1080p kalitesinde ha ben 27 kullanıyorum madem kötü ben kanedim yandım başkasını niye ateşe atayım 1 senedir kullanıyorum incle alakalı bir sıkıntı yaşamadım algıcılık yapma cahil cahil konuşma abdulah abi-pc hocası o kanalı bu kanalı herkes 27 1080pde kullanıyor 1 şikayet eden yok ortada kullanmayanların sesi çok çıkıyor
Güzel kardeşim tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini ailen öğretmedi mi sana? Diyorum ki kendi deneyimlerimi aktarıyorum gelmiş bana cahil konuşma diyorsun anlama özürlüsü müsün yoksa numarasını mı yapıyorsun? Ben kullandım ve görüntüdeki bozulmayı hissettim. Başkasının da fikirlerini değerlendirmeyecek kadar akli melekelerden yoksun musun da anlayış göstermeyi geçtim saygı göstermeyi de unutuyorsun bre ahmak? Birde kullandım deneyimledim diyorum kullanmayanların sesi çok çıkıyor diyorsun bence algıda da sorunların var bi nörolojiye görün istersen.

Güzel kardeşim tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini ailen öğretmedi mi sana? Diyorum ki kendi deneyimlerimi aktarıyorum gelmiş bana cahil konuşma diyorsun anlama özürlüsü müsün yoksa s*lak numarası mı yapıyorsun? Ben kullandım ve görüntüdeki bozulmayı hissettim. Başkasının da fikirlerini değerlendirmeyecek kadar akli melekelerden yoksun musun da anlayış göstermeyi geçtim saygı göstermeyi de unutuyorsun bre ahmak? Birde kullandım deneyimledim diyorum kullanmayanların sesi çok çıkıyor diyorsun bence algıda da sorunların var bi nörolojiye görün istersen.
madem monitörden anlıyosun bunların ppi değeri ve kullandığın monitörün kararlı panele sahip olmasından kaynaklandığını bilirsin değilmi?

madem monitörden anlıyosun bunların ppi değeri ve kullandığın monitörün kararlı panele sahip olmasından kaynaklandığını bilirsin değilmi?
Bak ben ne monitörden anlıyorum dedim ne de bahsettiğin değerlerden bahsettim. Sabahtan beri diyorum ki ben deneyimleri mi aktarıyorum. Neden anlamamak için inat ediyorsun?

Geri