Öneri 6.000 - 6.500 TL Monitör Önerisi

Alin24

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
6500
İyi forumlar öncelikle.
6.500 bütçem var Valorant, CS tarzı oyunlar oynuyorum ve yayıncılık yapıyorum.
Laptop ile bağlantı yaparak kullanacağım monitörü.
Bu sebepten ötürü bir monitör arayışındayım fakat kendim çok anlamıyorum.
- 144 Hz ve üzeri
- Mümkünse 27 inç ve üzeri
- Saat yönünde dönmesi (sanırım pivot özellik) pek önemli değil fakat yukarı aşağı hareket edebilen

Bir monitör arıyorum, sizlerin tavsiyesini bekliyorum.

İyi forumlar öncelikle.
6.500 bütçem var Valorant, CS tarzı oyunlar oynuyorum ve yayıncılık yapıyorum.
Laptop ile bağlantı yaparak kullanacağım monitörü.
Bu sebepten ötürü bir monitör arayışındayım fakat kendim çok anlamıyorum.
- 144 Hz ve üzeri
- Mümkünse 27 inç ve üzeri
- Saat yönünde dönmesi (sanırım pivot özellik) pek önemli değil fakat yukarı aşağı hareket edebilen

Bir monitör arıyorum, sizlerin tavsiyesini bekliyorum.
VA'sı kaliteli, gecikme ve ghosting durumu iyi. Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu overdrive modu faster overdrive modu modda kullanın.

Saydığın özellikler için verdiğin fiyat yüksek. Belirli kampanyaları bekleyerek 4-5 bin arasına denk getirebilirsin. Kampanyaları takip ederek oradaki ürünlerin hangisi aklına yatarsa onları alabilirsin yani piyasadaki bu fiyat bantlarındaki monitörler hemen hemen aynıdır özellikle msi tarafında incelemeler yapabilirsin gayet f/p dir.

MSI'ın ucuz monitörleri berbat. Özellikle renk gamutu ve kontrast değerleri kötü oluyor. Lütfen yeni gelen üyeler monitör kategorisine girmesin.
Hocam kendim indirimden 180 hz monitörünü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gerek malzeme kalitesi gerek görüntü açısından gayet güzel. Sizin ne paralara ne aradığınız da önemli ama öyle kötü ama bu fiyata iyi diyeceğim bir şey de değil gayet içime sinerek aldığım ve gayet de akıp giden bir monitör. Ben MAG serisini kullanıyorum belki farklı bir model serisinden bahsediyorsunuzdur. Ben herhangi bir sorun yaşasaydım elbette buradan almayın diye iletirdim.

Hocam kendim indirimden 180 hz monitörünü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gerek malzeme kalitesi gerek görüntü açısından gayet güzel. Sizin ne paralara ne aradığınız da önemli ama öyle kötü ama bu fiyata iyi diyeceğim bir şey de değil gayet içime sinerek aldığım ve gayet de akıp giden bir monitör. Ben MAG serisini kullanıyorum belki farklı bir model serisinden bahsediyorsunuzdur. Ben herhangi bir sorun yaşasaydım elbette buradan almayın diye iletirdim.
Monitörü atabilir misin?

Bu model iyi bir model ama çok uzun zamandır satışta değil. Şu anda MSI'ın iyi ucuz monitörü yok. Bu monitörün renk gamutu ve kontrastı berbat mesela:

Bu model iyi bir model ama çok uzun zamandır satışta değil. Şu anda MSI'ın iyi ucuz monitörü yok. Bu monitörün renk gamutu ve kontrastı berbat mesela:
Ben sadece oyun oynayıp film vs. izlediğim için öyle bu da mı olur şeklinde üzülüp ettiğim tek bi yönü olmadı ama aldığım fiyat yalan olmasın 4 bin olması lazım. Tek eksisi benim için aşağı yukarıdan başka şekil dönmemesi. Onun dışında ben baya araştırdım ne ucuz monitör var ne de her monitör hakkını veriyor o yüzden çok takmamak lazım işiniz grafikerlik,editörlük gibi şeyler değilse bence.

VA'sı kaliteli, gecikme ve ghosting durumu iyi. Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu overdrive modu faster overdrive modu modda kullanın.
Teşekkürler, umarım yarın akşama kadar bitmez indirim alayım bunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de IPS/VA farkı bunlarda çok belli olur mu, oyun için kullanıyorum.

Geri