Neler Yeni

240Hz 2K Monitör Öneri

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Iaroslav
Yok 9saattir açık sanırım elimi dokunduğumda buz gibi. msi g27qpf-qd,qpx kullanmış biri olarak gözüme batan tek sorun kontrast oldu. Elmb sync açıkken parlaklık baya düşüyor, tabi şuan alıştım ama msi modelleri daha canlıydı. Ayrıca 144hz üzerinde 10bit kullanamıyoruz.
anladim hocam
msi da ki 10 (8 bit+FRC) bit yaziyor 10 bitten cok farki var mi ve o en yuksek bit degerini hangi hz de kullanabiliyoruz msi da

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Keskin
hocam o monutor yukari asagi kalkiyor ama sag ve sola da donuyor pivot da olabiliyor one de eglebiliyor
  • Tilt Aralığı (-)-5 º
  • Tilt Aralığı (+)+20 º
  • sol Aralığı (-)-45 º
  • Sag Aralığı (+)+45 º
  • Yatay-Dikey Döndürme (Pivot)var
  • Pivot Açısı90 º
siz sadece yukari asagi yapmasini mi istiosnuz
Hepsinden istiyorum hocam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,900
İsim
yusuf ecer
anladim hocam
msi da ki 10 (8 bit+FRC) bit yaziyor 10 bitten cok farki var mi ve o en yuksek bit degerini hangi hz de kullanabiliyoruz msi da
Gerçekten hatırlamıyorum onu biraz bakmanız gerekicek:(

peachez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Çalışır
Ben şu videodan incelemesini izledim mönitörün, gecikme oranlarının kötü ama renk kalitesinin iyi olduğu söylenmiş. Gigabyte ile de karşılaştırılması da var grafikler de;

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Iaroslav
Hepsinden istiyorum hocam
o zaman msi modelini alabilirsniz hocam :)
Gerçekten hatırlamıyorum onu biraz bakmanız gerekicek:(
sorun degil hocam😅
ama kisaca bit i nasil ve nerden degisterbildigimizi soyleyebilme ihtimilanizi var mi hocam
suan ben 8 bit kullaniyor musum windows sistem ayarlarinda oyle yazio mesela 10 (8 bit+FRC) ye nasil gecebeilirim aktif edebilirim
suan monutor 60 hz de kullaniyorum, laptopa bagli simdilik. laptop da 60hz detsekldigi icin 60 hz deyim :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şu videodan incelemesini izledim mönitörün, gecikme oranlarının kötü ama renk kalitesinin iyi olduğu söylenmiş. Gigabyte ile de karşılaştırılması da var grafikler de;

monutorun fast modu var veya super fast o zaman gecikme orani baya dusuo ama bunu uzerine ghosting artiyor hocam ortasi en iyisi , orta modu da var o zaman hem ghosting hala az ve gecikme orani da dusuo :)
tablo seklinde detayli foto var di bulamadim simdi

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,900
İsim
yusuf ecer
o zaman msi modelini alabilirsniz hocam :)

sorun degil hocam😅
ama kisaca bit i nasil ve nerden degisterbildigimizi soyleyebilme ihtimilanizi var mi hocam
suan ben 8 bit kullaniyor musum windows sistem ayarlarinda oyle yazio mesela 10 (8 bit+FRC) ye nasil gecebeilirim aktif edebilirim
suan monutor 60 hz de kullaniyorum, laptopa bagli simdilik. laptop da 60hz detsekldigi icin 60 hz deyim :LOL:
Nvidia denetim masasina girin, çözünürlük değiştirme yerinden bit değiştirebilirsiniz.

Top Bottom