Türk Telekom modem iadesinde ONT cihazını isterler mi?

0Gualy

80+
Reaksiyon skoru
0
Hepinize iyi akşamlar. Türk Telekom'da yaşadığım sorunlardan dolayı Turkcell Superonline'a geçeceğim. Türk Telekom abonelik iptali için müşteri hizmetleri ile görüştüm. Modemi Türk Telekom'a iade etmek için yarın Türk Telekom ofisine gideceğim. Türk Telekom çalışanları modemi kurmaya geldiklerinde ONT cihazınıda kurdular. Yarın iade etmek için gittiğimde ONT cihazını isterler mi? Müşteri hizmetleri ONT cihazından bahsetmedi. Farklı bir sorun olarak modemin çalıştığı adaptörü bulamadım. Onun yerine aynı güç değerlerinde farklı bir marka koysam sorun olur mu?

ont cihazı satılan bir ürün değildir ve iss firmasına aittir.kısacası evet teslim etmek zorundasınız yoksa faturasını keserler.adaptörü önemli değildir takıp çalışıyorsa modem sorun yok.toparlarsak iss firması size ne verdiyse onu direkt teslim etmeniz gerek.

ont cihazı satılan bir ürün değildir ve iss firmasına aittir.kısacası evet teslim etmek zorundasınız yoksa faturasını keserler.adaptörü önemli değildir takıp çalışıyorsa modem sorun yok.toparlarsak iss firması size ne verdiyse onu direkt teslim etmeniz gerek.
Ben bu işlemleri değiştirirken evimi farklı bi yere taşıdım ve ONT cihazı eski evde kaldı. Şartallerin altında olan bir bölmede kaldı. Yeni taşındığım evdede ONT cihazı var. Türk Telekom abonesi olmama rağmen gene Türk Telekom'a ait aynı yerde aynı bölümde duruyor. Onu götürsem sorun olur mu ?

Ben bu işlemleri değiştirirken evimi farklı bi yere taşıdım ve ONT cihazı eski evde kaldı. Şartallerin altında olan bir bölmede kaldı. Yeni taşındığım evdede ONT cihazı var. Türk Telekom abonesi olmama rağmen gene Türk Telekom'a ait aynı yerde aynı bölümde duruyor. Onu götürsem sorun olur mu ?
ont cihazında turktelekom yazıyor mu? yazıyor ise sorun yok verin gitsin kabul ederler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ont cihazında turktelekom yazıyor mu? yazıyor ise sorun yok verin gitsin kabul ederler.
ya zaten verirken turktelekom ofisine vermiyorsunuz sonuçta herhangi bir turktelekom bayisine veriyorsunuz o yüzden endişe etmeyiniz.siz ürünleri eksiksiz ve çalışır vaziyette verin.NOT: VERDİKTEN SONRA MUTLAKA DEKONT YAHUT TESLİM ETTİĞİNİZE DAİR BİR BELGE ALINIZ.o belgeyi onların mail adresine gönderebilirsiniz''bakın ürünleri teslim ettim işte dekontu diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,493
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri