🔥İndirim Gigabyte RX 9060 XT 16 GB 3 Fanlı 18.999 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,303
3 fanlı model.

sapphire 16gb olan model peşine 6 ve 9 taksit imkanı var.
asrock olan model peşine 6 ve 9 taksit imkanı var

2 fanlı modeller tabii ki

sapphire 16gb olan model peşine 6 ve 9 taksit imkanı var.
asrock olan model peşine 6 ve 9 taksit imkanı var

2 fanlı modeller tabii ki
Ascrock 9060xt almayın arkadaşlar normal sıcaklığı CS2 de 45-50 iken hotspot 79 -82 derece 7. Gün iade ettim ve bununla ilgili yabancı sitelerde çok şikayet var.Sifir kartta katlanilacak dert değil bunun birde ilerisi ağır oyunları var.

Ascrock 9060xt almayın arkadaşlar normal sıcaklığı CS2 de 45-50 iken hotspot 79 -82 derece 7. Gün iade ettim ve bununla ilgili yabancı sitelerde çok şikayet var.Sifir kartta katlanilacak dert değil bunun birde ilerisi ağır oyunları var.
Sapphire pulse versiyonu var bende de sıcaklıklar aynı

9000 serisinde durum böyle
1000000657.webp

Son düzenleme:
Sapphire pulse versiyonu var bende sıcaklıklar aynı

9000 serisinde durum böyleAlıntıyı görüntüle
Siz şaka mısınız bunlar gayet normal sıcaklıklar zaten. Önemli olan gpu sıcaklığı ki o da 57 derece gözüküyor 1300 rpmde. Gayet iyi değerler. Farklı model aldığınızda da benzer değerleri alacaksınız zaten.

Siz şaka mısınız bunlar gayet normal sıcaklıklar zaten. Önemli olan gpu sıcaklığı ki o da 57 derece gözüküyor 1300 rpmde. Gayet iyi değerler. Farklı model aldığınızda da benzer değerleri alacaksınız zaten.
Yanlış anlaşılmış anormal demedim

2 kartı da denedim ascrok 9060xt palit 5060 ti ascrok fanları büyük arka plate metal ve kart 2 fanlı olmasına rağmen standartlarına göre ağır , palit 16 gb'a gelince fanlar serçe yuvası gibi arka plaka adi plastikve kart çok hafif kalitesizlik abidesi Amd yazılım leş amd readon ayarlar karmaşık ufak değişikler bile CS2 de fps batırıyor arttırmıyor. Nvidia stabil ve kararlı 600 fps'den 190'lara düşmüyor güçlü ve savaşçı Palit boşta daha serin oyunda kafa kafa kafalar ancak hotspot palitin 15-20 derece soğutma artısı var. Yoruma Gülücük atan güzellik timsali arkadaşlar deneyim paylaşın, yotube de ki videolar dahil bir çok sitenin verileri şirketlerin tekilinde, gerçekliğe deneyime bir faydanız olsun.

uzun zamandır gülmemiştim yüzümü güldürdün sağol ya

Geri