Çözüldü✓ Servisten yanlışıkla 2 tane monitör geldi :D

firmadan değil kargodan kaynaklı olabilir. Hangi kargo firması getirdiyse kendilerini ara ve fazla ürün geldiğini sistemi kontrol etmeleri gerektiğini söyle. Monitörün gönderildiği firmadan 1 adet ürün çıkışı yapıldıysa başkasının kargosunu yanlışlıkla sana vermiş olabilirler.

Hiçbir firma, ekstra olarak sıfır gönderdiği ürünü geri istememezlik yapmaz hocam, ekstra olarak arkadaş dediği cümleler ile çelişiyor, öncesinde aradım istemediler diyor, sonrasında haberleri yok diyor. Bir nevi dolandırıcılığa giriyor, ne kadar firmanın hatası olsa da, yanlışlıkla gönderiliyor, sonuçta şahısın İsimi vay Soy ismi var, kargo belgesi var kaç adet monitör gönderildiğine, yani bence göndermesi onun açısından çok daha iyi, sonra yarın bir gün avukat parası öderse çok sıkıntı olur.

Ha şayet arkadaş gerçekten dediyse bana 2 tane monitör gönderdiniz, isterseniz gönderebilirim diye yok dedilerse onu bilemem valla, o da firmanın ...lığı gibi bir şey olur :D :D
Geçen incehesapta benim aldığım sıvı soğutmayı servise aldı şaşırdım sonra sabah aradılar dolandırıcı diye açmadım 3. kez arayınca açtım özür dilediler arka arkaya aradıkları için ürün size ulaştımı dediler ulaştı kullanıyorum bile dedim burada aklınca oyun yapıp almadım desen kargo kaydına bakacaklar başın ağrıyacak buda aynı durum

Senden ürünü istemedikleri sürece göndermediğinde hiçbir sıkkıntı olmaz

firmadan değil kargodan kaynaklı olabilir. Hangi kargo firması getirdiyse kendilerini ara ve fazla ürün geldiğini sistemi kontrol etmeleri gerektiğini söyle. Monitörün gönderildiği firmadan 1 adet ürün çıkışı yapıldıysa başkasının kargosunu yanlışlıkla sana vermiş olabilirler.
başkasının değil 2 kutunun üstünde de aynı benim ismim var.

Servisin kurumsal mail adresine durumu ayrıntılı bildiren bir mail at ve iletişim bilgilerini ekle. İleride bir problem yaşarsan elinde kanıt olur.

başkasının değil 2 kutunun üstünde de aynı benim ismim var.
Bana da değişimden monitör geldi daha sonra tekrar mesaj geldi ürünün kargolanacağına dair ama 2. ürün gelmedi xd

Servisin kurumsal mail adresine durumu ayrıntılı bildiren bir mail at ve iletişim bilgilerini ekle. İleride bir problem yaşarsan elinde kanıt olur.
servis o kadar dandik bir yetkili servis ki monitörü tam tamına 1 ay da bana yolladılar , eğer benden isterseler bende aynı şekilde davranacağım 1 ay bekleteceğim çünkü 1 ayda bana monitör yolladılar mağdur oldum şimdi koz bana geçti.

Monitörü iade etmeyeceksen keşke konu açmasaydın, kendi vicdanınla baş başa kalkmaktan mı çekindin?

servis o kadar dandik bir yetkili servis ki monitörü tam tamına 1 ay da bana yolladılar , eğer benden isterseler bende aynı şekilde davranacağım 1 ay bekleteceğim çünkü 1 ayda bana monitör yolladılar mağdur oldum şimdi koz bana geçti.
Dostum bu işler dandikliğe bakmaz ve bu işlerde konular telefon ile görüşülmez. Görüşülse dahi hemen ardından telefon görüşmesinde konuşulan konular şunlar şunlardı denilerek mail atılır. Bütün kurumsal şirketler bu şekilde çalışır. Söz uçar yazı kalır temelli bir davranış. Amaç kendini yazılı olarak güvenceye almak.

Monitörü iade etmeyeceksen keşke konu açmasaydın, kendi vicdanınla baş başa kalkmaktan mı çekindin?
geri dönüş yapmazlarsa iade etmeyi düşünmüyorum, 1 ayda monitör gönderdiler bana biraz da onlar çeksin :)

Dostum bu işler dandikliğe bakmaz ve bu işlerde konular telefon ile görüşülmez. Görüşülse dahi hemen ardından telefon görüşmesinde konuşulan konular şunlar şunlardı denilerek mail atılır. Bütün kurumsal şirketler bu şekilde çalışır. Söz uçar yazı kalır temelli bir davranış. Amaç kendini yazılı olarak güvenceye almak.
örneğin hepsiburada öyle yapmıyor.
düşündüğünde çok mantıklı çünkü telefonla aradığın zaman onların elinde kayıt olur ama senin elinde kayıt olmaz. ne zaman yazılı iletişim kursam bana hep arayarak geri dönüş yaptılar. beni aramayın yazılı iletişim kurun diye yazıyorum gene arıyorlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri