erencavdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 716
Eskiden piyasada vardı şu anda hiç bulamadım ne zamandan beri yok ne zaman yenisi gelir bi bilgisi olan var mı?
bi anda yok mu oldu ben anlamadım övülen de bir ürün yaniBende arıyorum da bulamadım
Temudan falan almak istemiyorum sıkıntı hiç bir şekilde yok bayadır bakıyorumbi anda yok mu oldu ben anlamadım övülen de bir ürün yani
bulursan buraya sallarsın linkTemudan falan almak istemiyorum sıkıntı hiç bir şekilde yok bayadır bakıyorum
1k 2k civarına yokmudur kaliteli bişey tr de![]()
Xiaomi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
SilkRoute Mi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba - Fiyatı, Yorumları
SilkRoute Mi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
BlitzWolf BW-CML5 Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik / Kablosuz Kumanda Kontrol Monitor Light Bar Göz Koruma - Fiyatı, Yorumları
BlitzWolf BW-CML5 Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik / Kablosuz Kumanda Kontrol Monitor Light Bar Göz Koruma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlardan bahsetmiyor musunuz?
üsttekinin asıl değeri 2k falan![]()
Xiaomi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
SilkRoute Mi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba - Fiyatı, Yorumları
SilkRoute Mi Masa Ekranı Işık Çubuğu - Bilgisayar Monitörü Için Asılı Led Lamba yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
BlitzWolf BW-CML5 Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik / Kablosuz Kumanda Kontrol Monitor Light Bar Göz Koruma - Fiyatı, Yorumları
BlitzWolf BW-CML5 Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik / Kablosuz Kumanda Kontrol Monitor Light Bar Göz Koruma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlardan bahsetmiyor musunuz?
1k 2k civarına yokmudur kaliteli bişey tr de
hangisi
KAlitesini bilemem.
normalde de pahalı ama 3,5 - 4k kadar değil 2- 2,5 falan olması lazım ama yok en ucuzu 3Fiyatlarının hepsi çok pahalı geldi bana ondan alamadım