Otomatik ehliyetten manuele geçiş

otomatik hocam zaten alma sebebim o annem manuel araç kullanamıyor o yüzden otomatik alıyoruz aracı hep ama işte mobing yiyorum sırf otomatik ehliyetim var diye
boşver bende manuel kullanamıyorum annemde o yüzden otomatik araç alacağız yani takma onları aşırı saçma ben d ye alıp giderken onlar ikide bir vites düşürüp yükseltip o trafikte eziyet çekeceklerini düşün

Küfürlü Paylaşım
2 ay önce akrabalarım ve ailemin teşvikleri ile otomatik ehliyete yazılmak gibi bir hata yaptım artık manuel araç mı kaldı gibi şeyler söylediler banada mantıklı geldi. geçen hafta aldım ehliyeti ama biraz arkadaş ortamı ve araştırınca otomatik ehliyet almayı kendime yakıştıramadım çünkü gördüğüm kadarıyla kadınlar ve engelli bireyler harici otomatik ehliyet alan erkek nerdeyse yok pişman oldum aldığıma şimdi biraz birikmiş param var 25k 30k civarı tekrar aynı parayı vererek manuel ehliyete yazılmayı düşünüyorum napmam lazım sizce
Şu muameleden çektiklerine eminin

Ekler

• 1000106067.webp
    1000106067.webp
    11.4 KB · Hit: 22
Ne alaka ya?

"Erkek adam otomatik vitesli araba sürer mi?"
"Arabayı bağırttıracaksın abiiiiii"

Gibi ***** saçma şeyleri kim ortaya attı? O ortaya atanlar Istanbul trafiğinde dur kalk yapa yapa 5 saat araç sürmemiş anlaşılan.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, gerek yok manuel ehliyete. Aracını da otomatik aldın mı tamamdır.

Şu muameleden çektiklerine eminin
daha kötüsü aga valla otomatik ehliyet var diye yemediğimiz gay damgası kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşver bende manuel kullanamıyorum annemde o yüzden otomatik araç alacağız yani takma onları aşırı saçma ben d ye alıp giderken onlar ikide bir vites düşürüp yükseltip o trafikte eziyet çekeceklerini düşün
doğru diyosunuz

Eger otomatik araba alacak kadar durumunuz varsa. Yenileme ehliyeti kalsın 30 o git başka bişey al
vaar hocam annem süremiyor dediğim gibi manuel araç yüksek ihtimal hiçbir zaman manuel aracımız olmicak ama işte dasak geçmesin mıllet diye gidip inadına manuel alasım var

bence her türlü yenilemesi lazım yoksa dalga geçerler gene bunla bende dahil
vaar hocam annem süremiyor dediğim gibi manuel araç yüksek ihtimal hiçbir zaman manuel aracımız olmicak ama işte dasak geçmesin mıllet diye gidip inadına manuel alasım var
Olm varsa niye takiyon manuelde var de geç aldim vs de geç dalga gecmicekler diye 30 k mi vericen

2 ay önce akrabalarım ve ailemin teşvikleri ile otomatik ehliyete yazılmak gibi bir hata yaptım artık manuel araç mı kaldı gibi şeyler söylediler banada mantıklı geldi. geçen hafta aldım ehliyeti ama biraz arkadaş ortamı ve araştırınca otomatik ehliyet almayı kendime yakıştıramadım çünkü gördüğüm kadarıyla kadınlar ve engelli bireyler harici otomatik ehliyet alan erkek nerdeyse yok pişman oldum aldığıma şimdi biraz birikmiş param var 25k 30k civarı tekrar aynı parayı vererek manuel ehliyete yazılmayı düşünüyorum napmam lazım sizce
Kendi kararı olmayan ve kendisini çevresine göre şekillendiren bir zihniyet görüyorum yazılma daha iyi boşa paran gider

Senle dalga geçenlerde acınası bir haldedir sende acınası bir haldesindir o paraya yazık olacak çok dalga geçilmesini istemiyorsan böbrek nakli yapabilirsin otomatik ehliyeti "engelli bireyler" aldığı için dalga konusu da olmaz hayır da yapmış olursun ne bu kafa yapısı la otomatik arabanızda var daha ne istiyorsun

Son düzenleme:
Olay Dalga Geçmek Geçilmez Değil Manuel Ehliyet Almak Her Zaman Daha Mantıklı İsterse Elektirikli Olsun Araban Ne Farkeder Sonuç Olarak Manuel İle Otomatik Sürebiliyorsun Belli Olmaz Mecbur Bir Gün Belki Manuel Sürecen Nerden Biliyorsun O Yüzden Gecikmeden Al

erkek adamın otomatik ehliyeti olmaz dostum
taş gibi de erkeğim :D araba galerimiz var hem babama yardım ediyorum o konuda hemde okulumu okuyorum altımda arabam da var :D sen kimsin ki dünyadaki tüm erkekleri yargılayacak kadar taştaşlı zannediyorsun kendini anime boy :D manuel savunan adam ya pistcidir ya da asgari ücretli kamburlama trafik hambalıdır. o yüzden çok ses yapma sen isteyen istediğini kullanır

Otomatik ehliyet almakta bir sıkıntı yok bu devirde manuel araba zaten kullanılmaz yarış arabası haricinde şahsen bende gidip otomatik ehliyet alıcam neden hiç kullanmayacağım manuel araçlar için ekstra kafama gereksiz bilgi yükleyeyim

Yıl 2026 olucak millet fakir oldugu için Manuel alıyor millette para olsa kimse uğraşmaz Manuel ile trafikte dur kalk sıkıntı tavsiyem otomatik yönetmen

kanka daha manuel bile süremeyecek kadar cahilsen araba sürme zaten awm
Sen ne sürüyorsunuz merak ettim gtada araba sürüp burda millete sallamanın alemi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri