5060 ti'lı sistem alınır mı

Selamlar,
Fiyat çok pahalı kardeşim.
Parçalar için soruyorsan anakart A620M gelecek upgradeleri kaldıramayabilir. Özellikle işlemci güncelleyecekseniz vs.
Ram bu fiyata 1x16 ve 5600mhz kesinlikle kötü. 2x16 6000mhz cl 30 ramler tercih etmeye çalışmanızı öneririm.
İşlemci zaten standart fp ürün yeterli.
Ekran kartı msi markası şart değil palit colorfull gibi markalar da iş görür.
Kasa psu yetersiz garanti olması adına 650w bilindik bir psu öneririm.

İdefix gibi sitelerden değil de incehesap vatan pc gibi sitelerdeki indirimleri takip etmenizi öneririm.

kanka dur sıçarsın bugun 19 30 da incehesapta pc hocasının setup var aynı ozellıkler 35k ben alıcam
40k ya kampanyalı 5070 satılmıştı itopyada ben olsam 5070 beklerim arada ortalama bir işlemciyle bile yinede 30-40 fps fark oluyor minimum 60 serileri 1080p için üretilmiş kartlardır 70 ler ise 1080p de uçar 2k sınırda kalır

Not olarak söyliyim 5060ti sistemlerin fiyatı 35-40k max civarında oluyor. Piyasası bu şekilde.
Bu siteler fazladan ücret bindiriyor ürünlere.

Şubata kadar bu sistem 55k'yı geçer. Şimdiden bakıp moralini bozmasın. Ocak sonu gibi gel, tekrardan konu aç.

Not olarak söyliyim 5060ti sistemlerin fiyatı 35-40k max civarında oluyor. Piyasası bu şekilde.
Bu siteler fazladan ücret bindiriyor ürünlere.
Pc hocası sponsor bulamadığı için 35k yapmış ucuz gibi izlenim verebilir aynı sistemin ucuzunu 30 bine bilgili birisine toplatabiliyorsun benim gibi hemde gigabyte 5060 ti lı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 sene ne olacağı belli olmayan soğutma bloklu iğrenç olan kartla oyun mu oynamak istersiniz asusla soğutma bloğunda yarışan gigabyte ımı

Pc hocası sponsor bulamadığı için 35k yapmış ucuz gibi izlenim verebilir aynı sistemin ucuzunu 30 bine bilgili birisine toplatabiliyorsun benim gibi hemde gigabyte 5060 ti lı

1-2 sene ne olacağı belli olmayan soğutma bloklu iğrenç olan kartla oyun mu oynamak istersiniz asusla soğutma bloğunda yarışan gigabyte ımı
pc hocası hangi sisteme 35k yapmış göremedim yarın sistem çıkacakmış o mu

kanka dur sıçarsın bugun 19 30 da incehesapta pc hocasının setup var aynı ozellıkler 35k ben alıcam
olm ben niye göremiyorum
link atar mısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri