🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.749,00 TL- Oldu ONS - 4138,49 -🔥🔥🔥🔥

Bakalım daha nereye kadar çıkacak :D

Hayır, bankada komisyon kesiyor ve makası fazla Türkiye fırsatçılar çetesiyle dolu olduğu için işçiliği kendi kafasına göre belirliyor grama bile çok fazla işçilik yüklediler bunu yazmanda iyi oldu arkadaşlara faydalı olacağını bildiğim bilgiyi paylaşacağım çoğu kişide paylaşmaz çeyrek yarım ve cumhuriyet te işçilik yok alacak arkadaşlar bunlara yönelsin boştan yere paramızı harcamayalım arkadaşlar bunu böyle devireceğiz diğer türlü her geçen gün bize altın işçiliğini dayatacaklar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşüşü herkes alım olarak değerlendirecek bence ekleme yapılacaktır illaki.

Birde M.ŞİMŞEK ne olur ne olmaz vergiyi yükseltirse sistemde olan altınlara vergi ödenir diye herkes fiziki alıyor kimse kendini riske atmaz ileride bende yükseleceğini ya da ek vergi geleceğini düşünüyorum.

çoğu kişi 5100-5250 bandında bozdurdu ve kriptoya geçti orada vurgun yediler altın bence nakit ihtiyacı olmadığı taktirde bozulmamalı ytd.
37k ya cumhuriyet aldım ayın 11 12si gibi

Altın 4700 civarındayken araba bakmaya başladım, 5700 oldu hâlâ araba bakıyorum. Temiz araba bulayım derken ben yavaş değilim altın çok hızlı artıyor. Durum vahim.
Bütçe ne hocam?

Valla bende gümüş altın rasyosuna bakıp 3 hafta önce yarım kilo gümüş almıştım. 30 bine aldığım gümüş şu an 36-37 leri gördü 3 haftada. Enterezsan bir şeyler var. Yükselmesi için sebepte yoktu aslında. Bence bi düzeltme yapacak ama ne zaman

Burada kesinlikle yatırım tavsiyesi vermiyoruz kendi yorumlarımızı ekliyoruz bizim yorumumuz sizin mali durumunuzu etkilememeli .

Altın uzun süre boyunca kazandırdı kimse kaybetmedi ama söz konusu D.TRUMP olunca her şey değişebilir.
en temiz kazandıran hep altın oldu kafa yormaya gerek kalmadan isteyenler altıns1 de alabilir borsa da mevcut darphane altın sertifikası olarak geçer altına endeksli 73 lira civarı tanesi sanırsam 5 bin adet biriktirirseniz külçe olarak isteyebilirsiniz

İhtiyacım olup 4.400 seviyesinde bozdurmuştum, elimde halen biraz var fakat çoğunu bozdurmak zorunda kaldım. Yatırım konusunda bende cidden şans yok be. :cry:

Bu Harem diye uygulama var ona bakıyorum gram altını 5700 gösteriyor. Altın in sitesinden bakıyorum orada 5500 TL diyor gram altını. Hangisi doğru oluyor fark nedir biri anlatabilir mi ?

Bu Harem diye uygulama var ona bakıyorum gram altını 5700 gösteriyor. Altın in sitesinden bakıyorum orada 5500 TL diyor gram altını. Hangisi doğru oluyor fark nedir biri anlatabilir mi ?
Hocam tv de yada nette gördüğün piyasa altını. Harem de gözüken fiziki olan altın yani kuyumcu altını.

Yani sen fiziki olarak altın almak istiyorsan hareme bakabilirsin. Kuyumcular biraz üstüne koyup satar ama tanıdık yoksa. Benim tanıdıgım var mesela haremde gozukenin 3-5 tl altına verebiliyor. Kuyumculara soruyorum genelde 50-100 tl koyuyorlar 24 ayar gram altında.

Bakalım daha nereye kadar çıkacak :D
altının sonu yok olacağınıda zannetmiyorum gümüş bile nerden nereye geldi altın için ne kadar konuşsak o kadar az.

Hocam tv de yada nette gördüğün piyasa altını. Harem de gözüken fiziki olan altın yani kuyumcu altını.

Yani sen fiziki olarak altın almak istiyorsan hareme bakabilirsin. Kuyumcular biraz üstüne koyup satar ama tanıdık yoksa. Benim tanıdıgım var mesela haremde gozukenin 3-5 tl altına verebiliyor. Kuyumculara soruyorum genelde 50-100 tl koyuyorlar 24 ayar gram altında.
işçilikler arttı önceki bu konu yorumlarıma bakın işçiliksiz olarak çeyrek yarım veya cumhuriyet var diğerlerinde işçilik girmeye başladı.

altının sonu yok olacağınıda zannetmiyorum gümüş bile nerden nereye geldi altın için ne kadar konuşsak o kadar az.

işçilikler arttı önceki bu konu yorumlarıma bakın işçiliksiz olarak çeyrek yarım veya cumhuriyet var diğerlerinde işçilik girmeye başladı.
Ben full 24 ayar gramdan gittiğim için haremde neyse o fıyata alabliyorum genelde. Ama dediğim gibi kuyumcu tanıdıgım var.

Ben full 24 ayar gramdan gittiğim için haremde neyse o fıyata alabliyorum genelde. Ama dediğim gibi kuyumcu tanıdıgım var.
Kuyumcu tanıdığın var diye o adamın senden işçilik almayacak hali yok ona işçilikle geliyorsa illaki işçilikle satacaktır sana, bu işçilik muhabbetine çok fazla hakim değilim son zamanda zaten fırsattan dolayı artmaya başladı. Kuyumcu arkadaşlar bilgilendirsin yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Kuyumcu tanıdığın var diye o adamın senden işçilik almayacak hali yok ona işçilikle geliyorsa illaki işçilikle satacaktır sana bu işçilik muhabbetine çok fazla hakim değilim son zamanda zaten fırsattan dolayı artmaya başladı. Kuyumcu arkadaşlar bilgilendirsin yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Brocum 24 ayar altında işçilik yok işte onu anlatmaya calısıyorum :) Yatırım ıcın alıyorsanız da gidin 24 ayar 995 milyem gram altın alın. He hediyelik alıyorsanız tabi ki gidin ceyrek yarım tam falan alın ama yatırım için alacaksanız bunlardan uzak durun.

Valla daha önce ne borsa ne altın piyasası hiç takip edip merak etmemiş biri olarak ilk defa gram altın alıp kenara koymuştum. Bunlar kutulu lisanlı gram altın olarak birazcık birikim yaptım. Şimdi ben deki altının değerini harem denmi takip etmeyeliyim yoksa altın in sitesinden alis fiyatından mi hocam ?

Geri