🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazon Depodan Asus Prime Rrtx5070 kart aldım 30,5bine ama kart bozuk çıktı, oysa ki Mükemmel kondisyonda yazıyordu. Şimdi iade bekliyorum bakalım çabuk gelse de yarın akşamki incehesap gecesine yetişsem. Demem o ki her şeye atlamayın beyler bu 2. elde Amazon dahi olsa...

Amazon Depodan Asus Prime Rrtx5070 kart aldım 30,5bine ama kart bozuk çıktı, oysa ki Mükemmel kondisyonda yazıyordu. Şimdi iade bekliyorum bakalım çabuk gelse de yarın akşamki incehesap gecesine yetişsem. Demem o ki her şeye atlamayın beyler bu 2. elde Amazon dahi olsa...
Valla hocam adamlar deponun içinde uzay montaj anakarta takıp test etme durumu olacağını pek zannetmiyorum.
Onlarca şey aldım ya yazdığı gibi ya da daha iyi durumda geldi aldıklarım.
İade ederken vazgeçtim, beğenmedim değil üründe kusur var çalışmıyor tarzın da seçenek seçip iade edersen ürün tekrar satışa çıkmaz. Öncekiler bu şekilde iade etti muhtemelen o yüzden satışa çıkmış.

iade alırlar koşulsuz kumar oynamışsın tutmamış sağlık olsun ben de monitör almıştım ölü piksel çıktı direkt aldılar sorunsuz

Valla hocam adamlar deponun içinde uzay montaj anakarta takıp test etme durumu olacağını pek zannetmiyorum.
Onlarca şey aldım ya yazdığı gibi ya da daha iyi durumda geldi aldıklarım.
İade ederken vazgeçtim, beğenmedim değil üründe kusur var çalışmıyor tarzın da seçenek seçip iade edersen ürün tekrar satışa çıkmaz. Öncekiler bu şekilde iade etti muhtemelen o yüzden satışa çıkmış.
Valla ben kasama büyük geldi deyip iade ettim sen bozdun demesinler diye lol
Benden önceki alan da bu şekilde iade etti belki de o yüzden tekrar satışaa koydular mükemmel diyip bilemiyorum.

Valla ben kasama büyük geldi deyip iade ettim sen bozdun demesinler diye lol
Benden önceki alan da bu şekilde iade etti belki de o yüzden tekrar satışaa koydular mükemmel diyip bilemiyorum.
Valla hocam size gelen sağlam ürünleri o şekilde iade edebilirsiniz de bozuk vs. çıkanları çalışmayanları doğru şekilde girip iade edin ki başkalarına da gitmesin aynı ürün.

Bozuğu veriyorlarsa 5000 helalinden vereyim çöpe gitmesin yaptırır kullanırız :D

valla ik zamanlarda duyduğuma göre güzel indirimler vardı ama bitmişler zorla wifi ve bluetooth adaptörü aldım ve geriye çokta uygun güzel ürünler kalmadı yakın zamanda okuyan birileri varsa ona göre bakabilir

Buna ben de bakıyorum 14 bin TL ye bana çok güzel gibi geldi ya sen araştırdı. Mı bu fiyat bandında daha kaliteli bir model flaan var mı başka markanın? Ekran boyutu daha küçük de olur

1760625241866.webp

Sıfırdı bizden biri mi aldı :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,761
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri