Xiaomi Telefonu Win Pcye Bağlama

warren_buffet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Arkadaşlar merhabalar xiaomi note11 ultra kullandığım telefonumu değiştireceğim için bilgisayara aktarmaya çalışıyorum en önemli olan kısım video ve fotoğraflar lakin akıla gelebilecek her yöntemi denedim benim mi atladığım kısım var bilmiyorum aktarmayı nasıl yapabilirim tavsiyesi olan varmı

Arkadaşlar merhabalar xiaomi note11 ultra kullandığım telefonumu değiştireceğim için bilgisayara aktarmaya çalışıyorum en önemli olan kısım video ve fotoğraflar lakin akıla gelebilecek her yöntemi denedim benim mi atladığım kısım var bilmiyorum aktarmayı nasıl yapabilirim tavsiyesi olan varmı

Geliştirici seçeneğini açıyorsun

Usb hata ayıklama

Bitti pc takınca (kablon destekliyor ise)

Direk usb takmış gibi pc atarsın

Geliştirici seçeneğini açıyorsun

Usb hata ayıklama

Bitti pc takınca (kablon destekliyor ise)

Direk usb takmış gibi pc atarsın
Hocam geliştirici seçeneği nedir tam olarak bu konularda ekstra cahilimde biraz detay verebilirmisin

Alakası yok.

Sadece telefonundaki bildirime tıklayıp dosya aktarımını seç.
O bildirme tıklaması için usb hata ayıklama yapmak zorunda alakasi çok
İkisini de yaptım hata ayıklama tamamlanıyor bir sıkıntı çıkmıyor ama bilgisayara aktar dediğimde fotoğraf ve ya video her ikisinde de ya öğe çalışıyor ya da şu an gerçekleştirilemiyor diyor

Hocam geliştirici seçeneği nedir tam olarak bu konularda ekstra cahilimde biraz detay verebilirmisin

Ayarlar/ hakkında/Miui sürümü yazan yere arka arkaya basın zaten ekranda artık geliştiricisiniz yazar

Sonra yukarda arama yerine usb hata yazınca çıkar aç onu artık pc telefonunu bir usb gibi görmeye başlar

Bildirimde dosya aktarımı tıklamayı unutma

Note

Ayarlar/ hakkında/Miui sürümü yazan yere arka arkaya basın zaten ekranda artık geliştiricisiniz yazar

Sonra yukarda arama yerine usb hata yazınca çıkar aç onu artık pc telefonunu bir usb gibi görmeye başlar
Tamamdır şu an hallettim gibi yine bir sıkıntı olursa yazarım hocam teşekkür ettim

Note

Adamın ya kablosu ya da telefon bozuk bir şekilde.

Usb hata ayıklama cihaza uygulama yükleme kaldırma gibi geliştiriciler için gerekli.
Kapat hata ayıklama yı o şarj oluyor bildirimine bas görürürsün.

Adamın ya kablosu ya da telefon bozuk bir şekilde.

Usb hata ayıklama cihaza uygulama yükleme kaldırma gibi geliştiriciler için gerekli.
Kapat hata ayıklama yı o şarj oluyor bildirimine bas görürürsün.
Zaten belirtmişim ben kablon destekliyor ise (data kablosu lazım)

Usb hata ayıklama açmak zorundasın seve seve açacaksın içinden dosya almak istiyorsan inatlaşmaya gerek yok konu çözüldü

Zaten belirtmişim ben kablon destekliyor ise (data kablosu lazım)

Usb hata ayıklama açmak zorundasın seve seve açacaksın içinden dosya almak istiyorsan inatlaşmaya gerek yok konu çözüldü
"Telefondan bilgisayara dosya aktarımı yapmak için USB hata ayıklama açmamıza gerek var mı?" şeklinde ChatGPT ye sorabilirsiniz hocam USB hata ayıklamanın dosya aktarımıyla bir ilgisi bulunmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,115
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri