Donanım Market RTX 5070 Ti

Pluxy

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar bu ilanı sahibindende gördüm 5070 ti alacağım için ve fiyatıda uygun gözüküyor ayrıca sıfır kutu olduğunu söylüyor ancak kişi mağazaya gelip almadığımız takdirde havale ile satış yapılacağını söylüyor bu kişi güvenilir mi hiç alışveriş yapan var mı ?
1777967989535.webp

O fiyata güvenilir satıcılar indirimle satıyorken neden kumar oynamak istiyorsun ki?

O fiyata güvenilir satıcılar indirimle satıyorken neden kumar oynamak istiyorsun ki?
eğer zaten güvenilir satıcılardan bu fiyata msi shadow 3x bulursam sıfır almak isterim indirim kovalıyorum ama daha denk düşüremedim malesef o yüzden bi yandanda sahibindene bakıyorum

Merhabalar bu ilanı sahibindende gördüm 5070 ti alacağım için ve fiyatıda uygun gözüküyor ayrıca sıfır kutu olduğunu söylüyor ancak kişi mağazaya gelip almadığımız takdirde havale ile satış yapılacağını söylüyor bu kişi güvenilir mi hiç alışveriş yapan var mı ?Alıntıyı görüntüle
Hocam bütçe çıkıyorsa dün gece rtx5080 vatanda 63 bin TL'ye indi. Bu bütçede havale yapmak kötü olur

dün gece 47 bine inmiş

Aynı fiyata daha iyi 5070ti lar varken ve üzerine faturalı alabilecekken neden buradan bakarsın ki?

eğer zaten güvenilir satıcılardan bu fiyata msi shadow 3x bulursam sıfır almak isterim indirim kovalıyorum ama daha denk düşüremedim malesef o yüzden bi yandanda sahibindene bakıyorum
Marka ve model olarak özellikle onu istiyorsan başka bir konu tabii de bilmediğin mala 50 bin vereceğine daha uyguna aynı performansı alırsın, 3-5 derece sıcaklık farkı olur maksimum

Shadow msi ın en düşük modeli. Alınmaz. Onun yerine colorful, palit alırsın. Özellikle ben ve bi arkadaşım palit 5070ti kullanıyoruz bi sorunu yok.

Aynı fiyata daha iyi 5070ti lar varken ve üzerine faturalı alabilecekken neden buradan bakarsın ki?
hangi modeller var bilgilendirebilir misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçe çıkıyorsa dün gece rtx5080 vatanda 63 bin TL'ye indi. Bu bütçede havale yapmak kötü olur

dün gece 47 bine inmiş
sff modellerin ısıtma konusunda sıkıntıları olduğunu duymustum

40 a 2. El satanlar bile var öyle düşün bu para etmez

hangi modeller var bilgilendirebilir misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sff modellerin ısıtma konusunda sıkıntıları olduğunu duymustum

Arada stoğa palitin normal versiyonu var onlara bakabilirsin. Bende sff palit var ondanda memnunum cw yok ve gürültülü değil

Merhabalar bu ilanı sahibindende gördüm 5070 ti alacağım için ve fiyatıda uygun gözüküyor ayrıca sıfır kutu olduğunu söylüyor ancak kişi mağazaya gelip almadığımız takdirde havale ile satış yapılacağını söylüyor bu kişi güvenilir mi hiç alışveriş yapan var mı ?Alıntıyı görüntüle
Akşam 22.00 den sonra vatanda indirimle 47k ya taksitle zotac varken ben bu riske girmezdim. Maceraya gerek yok bence...

uzak dur kanka elemanlar sıfır diye 570 580 3080 ti satıyorlar kendileri dandik jelatinlemişler

Geri